reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

ankzoc ale mnie bardziej chodziło o to u którego fotografa robiliscie te sesję ;-) a i dziękuje za podanie ceny bo to było moje następne pytanie :-D

a ja wam pokaże pierwszy deserek mojego skarba :cool2:

Załączniki

• Damianek 073.jpg
    Damianek 073.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 56
reklama
marychna - ależ Tomuś sie zmienia!!! szok - oczka ma teraz takie bardziej okrąglutkie i chyba głębiej osadzone - a może tylko mi się tak wydaje przez skrocone włoski i bardziej pelną buźkę. W każdym bądź razie czarnooki Tomuś robi (oj robi) wrażenie:tak::-) !!!

ankzoc- 400zl to i tak nie drogo.. hmm mozna by nad taka sesja pomyslec..:) fajny pomysl:)

confi- nasz maly przystojniaczek i jego slodka minka :p

Nina2003 Julek jest śliczny, zdjęcie z chrzcin super, takie rodzinne. I muszę Ci powiedzieć, że zdjęcie Twojego syneczka, na którym się uśmiecha jest boskie :-) Naprawdę rozbrajający uśmiech :-)

Barmanko Marcelek jest moim ulubionym majowym chłopcem :-) Jest taki "wyluzowany" i ma bosskie oczka.

M&m's Zdjęcia super, zazdroszczę, ja też uwielbiam wodę :-)Widoki piękne, na zdjęciach na kocyku Majeczka pięknie się unosi na rączkach i tak mądrze patrzy :-)

Imagination Tomek ślicznie wyglądał na chrzcinach, taki elegancik. Mnie zawsze najbardziej podobają się zdjęcia rodzinne, bardzo ładnie wyglądacie :-)

mamamatysia jesteś bardzo ładną kobietką :-) Filipek słodki, zazdroszczę urlopowania się, my dawno nigdzie nie byliśmy. Podoba mi się zdjęcie Fifiego w pomarańczowej bluzie, śliczne.

Confi Damianek jest taki radosny, ładna Wam pociecha rośnie. I jak zwykle ładnie ubrany :-) W huście świetnie się prezentujecie, ciekawe jak długo jeszcze tak ponosimy nasze dzieciaczki (mam na myśli pogodę)

tikanis u Was też chrzciny piękne, super rodzinkę tworzycie, Kubuś ma szczęście :-)

ankzoc zdjęcia super, a to w dyni mnie po prostu powaliło! :-) Dzieci są cudowne gdy nie płaczą :-)

Aga_k_m oj miałaś co dźwigać, mnie też czasem na wspominki bierze. A teraz Jaga jaka ooogromna! Przy mojej Calineczce musiałaby fajnie wyglądać :-)

marychna ale Ci się przystojniaczek trafił! Oczy niesamowite, a zdjęcie w kapyurku piękne :-)

A ja też mam dla Was kilka fotek :-)

Załączniki

• DSC00811.jpg
    DSC00811.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC00799.jpg
    DSC00799.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC00820.jpg
    DSC00820.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC00821.jpg
    DSC00821.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 74
mamstud, Gabunia ma uszka jak moja Maja. takie odstające na górze:-D. sweet!!
A Ty świetnie wyglądsz!!! Pani Magister!:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry