reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

barmanka - wow bajerancka ta czapeczka i te cudne oczeta:)

kornasia . mortalis- sliczne dziecziaczki

aga-k-m- kochana na tym 1 zdje wyszlas super z mala,, chyba jz wrocilas do pelni formy a mala przeurocza i juz troszke wazy:-D

m&m- przystojny mezus i sliczna mamusia nie widac ze chorusiana co daje ladniusie dzieciatko:-D

reklama
cholercia widze że na wątku te fotki wyglądają bez żadnej mgiełki :-:)-( ale w rzeczywistości jest różnica :-( jeśli chcesz moniqsan to wyśle ci te fotki na poczte, to sama zobaczysz różnice...

Nie mam pojęcia skąd to się może brać. Wyślij, pokażę mężowi, on się bardzo dobrze na tym zna.

A jeśli 1200x1600 to możesz drukować nawet format A4

kornasia - śliczniutką masz córeczkę - Oczka ma po prostu PRZEPIĘKNE, i takie wielkie:tak::-):-) Jest duża, ale bez przesady - Jagódka chyba jest większa;-) Ale założę się, że i Twoja Panna nie należy do typu pofałdowanych Michelin-ek;-)

barmanko - cudowną czapeczkę kupiłaś Marcelkowi - bardzo twarzowa:tak::-D i nie czepiej się krosteczek - one znikną:tak:. Marcelek ma śliczniutką buźkę, i przepiękne wielkie oczka:tak::-D Czy on już samodzielnie siedzi na tej kanapie?? :eek: buźka

Tikanis -dziękuję, ale chyba nie do końca - spójrz na drugą fotkę :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
aga-k-m- patrze patrze i widze szczupla dziewczyne:) nie patrz na siebie tak krytycznie:) wygladasz kwitnaco i szczuplo;-)

Ależ te nasze dzieciaki szybko rosną:szok:.
Barmanko-Przykryty"dziób"to u nas norma,tetra,śliniak, kocyk:baffled:.Fifi chyba zbyt dosłownie potraktował zabawę w a-kuku:rofl2:.
Marcel w czapce-obłędny:-D.
Marzeniak-Super masz chłopaków!
Tikanis-Kubuś rozbrajający,zwłaszcza na przedostatnim zdjęciu-te oczka:laugh2:.
Mamstud-Wow!Mieszkanko super(wrzuć więcej fotek).Widać,że dzieciaczki sie juz za klimatyzowały:-).
M&m's-Nawet chora ślicznie wyglądasz:tak:.Tatuś ma fajne zdjęcia z Mają.A wycieczka pewnie udana.
Martalis-Jestem fanką Xawera bo też taki "pulpecik"jak mój Filip:-D.Cudny usmiech.
Kornasia_Dianeczka-piłeczka-ślicznoteczka:laugh2:

aga-k-m- nie musisz mi dziekowac ja tylko napisalam to co widze:-) taka prawda sama jestem przeciwniczka mowienia komus nieprawdy tylko po to zeby mu bylo milo.. ale z ogromna przyjemnoscia lubie mowic komplementy ktore sa prawda ,, jesli cos mi sie nie podoba nie wypowiadam sie na dany temat:) ;-)

mamamatysia- dziekuje za cieple slowo;-)

Dziewczyny piękne są te majowe dzieciaki:tak:
Nie wiem jak to wyszło z tym wątkiem dotyczącym chrzcin więc pierwsze zdjęcie właśnie z tej uroczystości, a następne pt. "Julek we wrześniu"

Załączniki

• 19.jpg
    19.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 78
  • 100_2187.jpg
    100_2187.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 71
  • 100_2194.jpg
    100_2194.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 67
  • 100_2096.jpg
    100_2096.jpg