reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Bosze, a ja dopiero zobaczyłam zdjęcia Izy Mirki:baffled:.
Słodziutka jest ale po minkach widać,że to mały cwaniak:tak:.No i rózowe ubranko:szok:,doznałam szoku:-D.

Resztę przejże później bo koleżanka właśnie weszła do chatki.

Tsarina Iza Mirka jest bardzo wysoka tak mi się wydaję i ta buzia pełna zębów robi wrażenie śliczna dziewczynka
Andzia śliczne Twój szkrab ma oczka

Andzia śliczny ten twój łobuziak.
Tsarino ślicznotka ci rośnie.Na trzecim zdjęciu wygląda obłędnie.
I tak dla przypomnienia żebyście nie zapomniały jak wyglądamy:)-D),trochę
nas:
ttww6IMAG0134.jpgc1rrIMGP9855.jpg3h3yIMGP0016.jpgjnwb8IMGP0011.jpghwl4lIMGP0019.jpg8oqh9IMGP0052.jpgdyzctIMGP9661.jpg

Tsarina-ale Iza urosła:szok:a ten usmiech jaki piekny ,sliczna dziewczynka:tak:

Matysia-świrtne fotki,najbardziej mi się podoba ostatnia jak fifi pije wode przy kapieli:-Dmały agent:tak:

Tsarina- ja już Twoje zdjątka komentowałam ale napisze jeszcze raz, że istna diablica z Miry rośnie, normalnie łobuziak :-D:-D:-D

Mmatysia- ależ zazdroszczę takiego wyjazdu !!! Ale Fifi rośnie, śmieszek Kochany :-D

Andzia...ślicznego masz synusia:tak:

Tsarina...ależ Izabela jest bossskaa,długo jej już nie widziałam i powiem że bardzo sie zmieniła,śliczna dziewczynka i jaka poważna mina przy stole;-):-) Muszę sobie załatwic taką perukę dla mojego łysolka;-)

Matysia...dobiłaś mnie tymi fotkami,ale Wam dobrze...ja też tak chce:tak::-) Filipek jest niemożliwy,ma takiego chochlika w oczach jak mało kto;-) W ogóle to dwóch przystojniaków kochana tam masz,za parę lat się będzie działo:tak::tak::tak:
Fotka na basenie cudna ale Fifi pijąc wodę z kranu mnie rozwalił na łopatki:-DŚwietny jest:-)

reklama
Do góry