reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Bosze, a ja dopiero zobaczyłam zdjęcia Izy Mirki:baffled:.
Słodziutka jest ale po minkach widać,że to mały cwaniak:tak:.No i rózowe ubranko:szok:,doznałam szoku:-D.

Resztę przejże później bo koleżanka właśnie weszła do chatki.

Tsarina Iza Mirka jest bardzo wysoka tak mi się wydaję i ta buzia pełna zębów robi wrażenie śliczna dziewczynka
Andzia śliczne Twój szkrab ma oczka

Andzia śliczny ten twój łobuziak.
Tsarino ślicznotka ci rośnie.Na trzecim zdjęciu wygląda obłędnie.
I tak dla przypomnienia żebyście nie zapomniały jak wyglądamy:)-D),trochę
nas:
ttww6IMAG0134.jpgc1rrIMGP9855.jpg3h3yIMGP0016.jpgjnwb8IMGP0011.jpghwl4lIMGP0019.jpg8oqh9IMGP0052.jpgdyzctIMGP9661.jpg

Tsarina-ale Iza urosła:szok:a ten usmiech jaki piekny ,sliczna dziewczynka:tak:

Matysia-świrtne fotki,najbardziej mi się podoba ostatnia jak fifi pije wode przy kapieli:-Dmały agent:tak:

Tsarina- ja już Twoje zdjątka komentowałam ale napisze jeszcze raz, że istna diablica z Miry rośnie, normalnie łobuziak :-D:-D:-D

Mmatysia- ależ zazdroszczę takiego wyjazdu !!! Ale Fifi rośnie, śmieszek Kochany :-D

Andzia...ślicznego masz synusia:tak:

Tsarina...ależ Izabela jest bossskaa,długo jej już nie widziałam i powiem że bardzo sie zmieniła,śliczna dziewczynka i jaka poważna mina przy stole;-):-) Muszę sobie załatwic taką perukę dla mojego łysolka;-)

Matysia...dobiłaś mnie tymi fotkami,ale Wam dobrze...ja też tak chce:tak::-) Filipek jest niemożliwy,ma takiego chochlika w oczach jak mało kto;-) W ogóle to dwóch przystojniaków kochana tam masz,za parę lat się będzie działo:tak::tak::tak:
Fotka na basenie cudna ale Fifi pijąc wodę z kranu mnie rozwalił na łopatki:-DŚwietny jest:-)

reklama
Do góry