reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Aga,fotka z kwiatkiem jest super. Ja bym ją powiększyła,w ramki i na ścianę.Jeszcze 7 mi się podoba.Figurkę chwaliłam na zamkniętym więc nie będę się powtarzać

reklama
Aga km-nie no figurki to tylko pozazdrościć:tak:laska jak niewiem co a o jakiś dietach pisze:szok:wyglądasz idealnie,ja to z moim brzuszyskiem stanąć obok Ciebie nie moge!super.A Jaga jaka happy na fotkach ,zdięcie z kwiatkiem megaśne super myszka taka roześmiana i radosna:)

Mamammatysia-super foteczki,babeczki ekstra wyglądacie!nic dodać nic ująć:tak:pozazdrościć tylko moge waszego spotkańka:zawstydzona/y:

No a tu tak tyciu tyciu nas:-)
W sobote Niki dość długo śpiuniała,a ja nie wytrzymałam i dorwałam swoje nożyczki i naniosłam nieco zmian na swojej głowie,nadałam fryzurce pazura:tak:bo wcześniej to taka nie zcieniowana pieczara była:-Dsame oceńcie jak mi wyszło:-)
No i oczywiście moja kochana mała śmiechotka:tak:

Załączniki

• IMGP5122ja.jpg
    IMGP5122ja.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 101
  • IMGP5166nika.jpg
    IMGP5166nika.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 89
  • IMGP5129ja2.jpg
    IMGP5129ja2.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 92
  • IMGP5178niunia.jpg
    IMGP5178niunia.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 81
dzięki Dziewczynki :*** Kochane jesteście :***

Ewelina - wowwww!!!! nie no - świetnie Ci z tym "pazurem". Rewelacyjna fryzurka!!!
Ja ścinam się za rok i basta!!! Przez ten rok pozwolę mojemu M nacieszyć się moimi marnymi kudłami (mam cienkie włosy, a On koniecznie chce mnie zobaczyć w długich... Przez te 9 wspólnych lat zazwyczaj przy mojej obecnej długości ścinałam włoski do ramion bądź na długość brody:sorry2:. Tym razem obiecałam się powstrzymać - jedynie końcowki mogę podcinanać:happy:.

P.S. a jak Ty sobie z tyłem głowy radzisz? Sama ścinasz czy ktoś Ci pomaga?

Nikuśka jest słodziuchna!!! Z takim zaciekawieniem zerka na 4 fotce. A na 2 - to taki mały rozbrajający psotnik, hehehe

Witam Was na super wątku ;-)
Cofnęłam się nieco kilka stron, więc z góry przepraszam, że nie napiszę do każdej Mamusi :zawstydzona/y:

Marychna
Tomcio jest śliczny...
Aga_k_m no super...bardzo fajne fotki... i Ty i Jagódka pięknie wyglądacie:-) ja Tymkowi chustę nakładam cały czas i nie uważam by był to powód do śmiechu ;-)
Confi... eh ten Damiś...cudo...żywe cudo :-D wow i nosi rękawiczki :szok: Tymek ściąga jak tylko zdążę pierwszą nałożyć:dry: i rączki jak lody:baffled: Ślicznie wyszłaś.... a zdjęcie w łóżeczku z tatą the best :-D
Jola Twoje Córcie są niezwykłe... to okaz magii i ja wciąż nie mogę się napatrzeć na to, że są takie podobne, zawsze tak ślicznie jednakowo ubrane...rewelacja...i Ty jaka śliczna Mamusia....:-)
Mama Niki jaka świetna minka, słodka dziewczynka :-)
Moniqsan uśmiech Lilianki jest rozbrajający :-D:-D urocza z niej dziewczynka...
Ankzoc Maja jest taka delikatna...śliczne ma rysy twarzy...i te oczka...:-) super dziewczynka rośnie:tak:
Martalis no no... na zmywarce... :szok: niezły z niego zuch ;-) super chłopczyk...śliczne ma włoski
Roxy Nadia jest piękna... i chyba dość wysoka (?) :-) a zdjęcie z wózeczkami jest super!!!
Mamamatysia super Mamusia z Ciebie...:-) i Filipek super chłopczyk... Ależ Wam zazdroszczę takich spotkań wózeczkowych :sorry2: pięknie wyglądacie !!!!

Dziękuje Wszystkim mamusiom za miłe słowa pod adresem mojej córci:-):-):-)
Baaaarrdzoooo mi miło:zawstydzona/y::-)
Okruszku...nie wiem ile mała ma wzrostu...trudno mi tak określić czy jest wysoka,może faktycznie;-):-) maluszkiem na pewno nie jest;-)

Mama Niki....Nikolka to faktycznie mały śmieszek,zawsze uśmiechnięty pysiolek;-)
Słodziutka jest bardzo:-)
Co do fryzurki to masz kobieto odwage...ja bym się chyba nie zdobyła na to żeby nosić taką fryzurke;-) Ale Tobie bardzo ładnie w takich włoskach,pasują Ci:tak:
Jak Ty to robisz że się sama obcinasz:szok:

Ja jak zwykle mam tu zaległości... buuuu...

chciałam się tylko wypowiedzieć na temat zdjęć z naszego chorzowskiwego spotkania... Mmatysia jakoś wyjątkowo dobrze mnie ujęła... muszę przyznać, że to zdjęcia jest nawet niezłe. W realu prawda wygląda inaczej!
Aguś - ten kapelusik to nie od Joli. Kupiłam u siebie na targu za jakieś 14 zł. Ale ma fajną gumkę wszytą i nie spada Młodej na oczy i nie ponaciąga go... bo tamte czapeczki to niedługo na mnie będą dobre... No i Twoje zdjęcia są śliczne!!! Ty to masz figurę!!!

A tu cośik pusto:szok:
AGA ka,Roxy-dla fryzjerki myśle że to nic trudnego:-)normalnie w palce łapie i tne albo na grzebieniu,a ten tył na samym dole przy karku akurat nie musiałam ruszać bo był krótki przy ostatnim strzyżeniu u koleżanki,także go nie ruszałam bo chce mieć taki szpic czy trojkąt nachodzący na kark,sama jak się obetne to jestem najbardziej zadowolona bo lubie odważne cieniowanie a unas fryzjerki nie wiem czy się boją tak konkretnie cieniować a może nie potrafią .Nam dziś dzionek fajnie przeleciał ,byłyśmyy z Nicol u moich rodziców,troszke spacerowałyśmy ,pobiegałyśmy po sklepach no i bez lodów się nie obeszło:tak:
Fajnie że się wam fryzurka podoba,mi w niej bardzo wygodnie,a jak mi się znudzi to troszke zapuszcze to może zrobie sobie dlugie warkoczyki zobacze:-)bo warkoczyki dość droga sprawa,ale za to jaka wygoda:tak:Dobrej nocy kochane.

reklama
Dziekuje za mile slowa dla mojego synka!

No wlasnie tak jak pisalyscie ,wszyscy mysla ze Xavko to dziewczynka ...

a zmywarka to super "zabawka" dla niego ,jak otwieram ja to szybko raczkuje zeby cos powyciagac.

roxy Nadia naprawde wyszla taka dluga,moze byc mala modelka...w parku super razem wygladaja.

mmatysia ty tez nie masz co narzekac ,bardzo ladna z ciebie kobitka,a Fifi to maly lobuziak co?

agakm ale z was fajne dziewczyny m napewno dumny...a Jaga taka duza i powazna
z chustki niema sie co smiac ,Xavko tez nieraz nosi.

mamaNiki
bardzo ladnie ci w tej fryzurce,......a Nicola jest przeslodka ,oczeta ma takie duze ..

jeszcze do poprzednich fotek wroce z roczu, Nicola chyba do taty podobna co?
no i wreszcie te mebelki widze ....super

aga km ja mialam tez dlugie wlosy az do pasa ale jak Oliver sie urodzil,to przynajblizszej wizycie u fryzjera scielam i nie zaluje

nie chialabym miec juz dlugich ...teraz mam krotkie jak Kasica i jestem zadowolona .

Do góry