reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Roxy - piękne foteczki:tak::-):-)!!!
Nie mogę się napatrzeć na Czwórkę Wspaniałych - ależ Fifiemu było dobrze w tym babskim gronie!!!
Nadinka w rurkach jest po prostu bosska - aż jej osobiście pozazdrosciłam (ja sie w rurki nawet nie próbuję wbijać). Na 3 fotce taka luzara, hahaha.. no i te trampki - obłęd!!!
Nataszka ma super kapelusik - czyżby Jola go robiła?? Jak tak to i ja chcę podobny. Zofik też przesłodko wyszła, a Fifi, chyba już zmęczony, co?

reklama
Roxy,Nadia to cała Ty. Piękna z niej kobietka wyrośnie.Wygląda na wysoką dziewczynkę.No, a nasze cudne dzieciaczki są the best.Zosieńka wygląda na spokojnego aniołka . Fifi jak zwykle luzak.Nataszka to taka pyzunia-też cała mamusia. Nadinka tak jak napisała Aga rewelka.Mi też wpadły w oko spodenki.

Roxy co do czwartego zdjęcia....
power-nakedy-benelli-tnt-ducati-streetfighter-moto-morini-mv-agusta-brutale-2009-01-585.jpg

Dziękuje dziewczyny:-):-):-)

Aga...Fifi nie był zmęczony,to był dopiero początek:tak::-D zastanawiał się co go czeka z tym babińcem:-D:-D:-D

Tsarina:-D:-D:-D

Roxy-Nadinka przesłodka śliczna mała dama,ale tą piękną urode to zapewne ma po mamie:tak:zdięcia świetne,fajnie że zorganizowałyście sobie spotkanko:tak:a nam miło kuknać na fotke czterech wspaniałych:tak:

Mam czas żeby wreszcie tu zajrzeć:-):
Ankzoc-Maja słodziutka.Nie mogę się na nią napatrzeć. To trzecie zdjęcie po prostu cudne.
Martalis-Cudny tort.Słodkie jest widok dzieciaczka pchającego sobie do buźki jedzonko,prawda? u was też zmywarka to najlepsza zabawka na świecie:-D:-D:-D
Mamo Niki-Grunt,ze impreza się udała:-).Fajnie,że Nikola zainteresowana prezentami.
Tsarina-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Roxy-Nadia -łobuziara,zdjęcie 3 debeściarskie:-D:-D:-D.Czwarte....super było;-)
To ja tez wrzucę moich parę fotek.Mamusie nie złośćcie się,że wrzucam ale wszystkie trzy ślicznie wyszłyście i postanowiłam was pokazać;-)

IMG_0098 [MiniFoto].jpgIMG_0105 [MiniFoto].jpgIMG_0101 [MiniFoto].jpg

Mmatysia - chwała Ci za te fotki!!!
Kurcze... ale te majówki są piękne!!! Marzena - nie waż się złego słowa pod swoim adresem wysłać. Ja tu widzę wysoką laseczkę!!! Aga - kwitniesz!!! Roxy - Ty to chyba dopiero co 20lat skończyłaś:tak:;-), Mmatysia - chudzino TY, bosskie włoski!!!

ale i tak druga fotka jest najlepsza:-p!!!

O matko!!!!!!!
Mmatysia ja normalnie nie mogę cudne zdjecia!!!!!!

po pierwsze, Filipek od razu widać że to śmieszek!!!! :-D:-D
Roxy, wybacz ale zdjęcie "Szogunka" mnie podbudowało - już myślałam że tylko moja Maja tak łysa.:baffled::baffled::-D:-D
A Nataszka tak podobna do Marzenki!!! szok!!!! :szok::szok::tak::tak:

I zgadzam się z Agą, Marzena, ja nie wiem gdzie te twoje kilogramy!!!:rofl2::rofl2::rofl2:

Roxy, jakie Nadia ma długaśne nogi!!!!!!!:szok::szok:

Aniu, Maja ma taką delikatną urodę, wygląda jak lalka, naprawdę!! powiem szczerze że nie widziałam dziecka z tak delikatną urodą. jak aniołeczek!!!!

Martalis, Xavko, jest super :-D Mikołaj jak był mały też "zwiedzał" zmywarkę. hi hi hi

Mamo Niki, fajne rodzinne zdjęcia z urodzinek.

Ostatnia edycja:
Mmatysia, dzięki za fotki bo w końcu na nich zobaczyłam zapasioną Marzenkę.:baffled: Marzenko,kobieto czy nie widzisz jakie Ty masz szczupłe nogi a jakie długie:wściekła/y:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Wszystkie cztery jesteście szczuplutkie laseczki.

Nie ulega wątpliwości,ze zdjęcie z naszymi majowymi dzieciakami jest najlepsze.

M&M'Sik, Roxy moja siostrzenica była łysa do 2 roku życia. Wszyscy się na nią patrzyli jak na jakąś chorą.Teraz ma 5 lat i gąszcz włosów.Szczerze mówiąc to trochę niesprawiedliwe wasze pchełki nie mają włosów a już 4 razy strzygłam Tomka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry