reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Roxy - piękne foteczki:tak::-):-)!!!
Nie mogę się napatrzeć na Czwórkę Wspaniałych - ależ Fifiemu było dobrze w tym babskim gronie!!!
Nadinka w rurkach jest po prostu bosska - aż jej osobiście pozazdrosciłam (ja sie w rurki nawet nie próbuję wbijać). Na 3 fotce taka luzara, hahaha.. no i te trampki - obłęd!!!
Nataszka ma super kapelusik - czyżby Jola go robiła?? Jak tak to i ja chcę podobny. Zofik też przesłodko wyszła, a Fifi, chyba już zmęczony, co?

reklama
Roxy,Nadia to cała Ty. Piękna z niej kobietka wyrośnie.Wygląda na wysoką dziewczynkę.No, a nasze cudne dzieciaczki są the best.Zosieńka wygląda na spokojnego aniołka . Fifi jak zwykle luzak.Nataszka to taka pyzunia-też cała mamusia. Nadinka tak jak napisała Aga rewelka.Mi też wpadły w oko spodenki.

Roxy co do czwartego zdjęcia....
power-nakedy-benelli-tnt-ducati-streetfighter-moto-morini-mv-agusta-brutale-2009-01-585.jpg

Dziękuje dziewczyny:-):-):-)

Aga...Fifi nie był zmęczony,to był dopiero początek:tak::-D zastanawiał się co go czeka z tym babińcem:-D:-D:-D

Tsarina:-D:-D:-D

Roxy-Nadinka przesłodka śliczna mała dama,ale tą piękną urode to zapewne ma po mamie:tak:zdięcia świetne,fajnie że zorganizowałyście sobie spotkanko:tak:a nam miło kuknać na fotke czterech wspaniałych:tak:

Mam czas żeby wreszcie tu zajrzeć:-):
Ankzoc-Maja słodziutka.Nie mogę się na nią napatrzeć. To trzecie zdjęcie po prostu cudne.
Martalis-Cudny tort.Słodkie jest widok dzieciaczka pchającego sobie do buźki jedzonko,prawda? u was też zmywarka to najlepsza zabawka na świecie:-D:-D:-D
Mamo Niki-Grunt,ze impreza się udała:-).Fajnie,że Nikola zainteresowana prezentami.
Tsarina-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Roxy-Nadia -łobuziara,zdjęcie 3 debeściarskie:-D:-D:-D.Czwarte....super było;-)
To ja tez wrzucę moich parę fotek.Mamusie nie złośćcie się,że wrzucam ale wszystkie trzy ślicznie wyszłyście i postanowiłam was pokazać;-)

IMG_0098 [MiniFoto].jpgIMG_0105 [MiniFoto].jpgIMG_0101 [MiniFoto].jpg

Mmatysia - chwała Ci za te fotki!!!
Kurcze... ale te majówki są piękne!!! Marzena - nie waż się złego słowa pod swoim adresem wysłać. Ja tu widzę wysoką laseczkę!!! Aga - kwitniesz!!! Roxy - Ty to chyba dopiero co 20lat skończyłaś:tak:;-), Mmatysia - chudzino TY, bosskie włoski!!!

ale i tak druga fotka jest najlepsza:-p!!!

O matko!!!!!!!
Mmatysia ja normalnie nie mogę cudne zdjecia!!!!!!

po pierwsze, Filipek od razu widać że to śmieszek!!!! :-D:-D
Roxy, wybacz ale zdjęcie "Szogunka" mnie podbudowało - już myślałam że tylko moja Maja tak łysa.:baffled::baffled::-D:-D
A Nataszka tak podobna do Marzenki!!! szok!!!! :szok::szok::tak::tak:

I zgadzam się z Agą, Marzena, ja nie wiem gdzie te twoje kilogramy!!!:rofl2::rofl2::rofl2:

Roxy, jakie Nadia ma długaśne nogi!!!!!!!:szok::szok:

Aniu, Maja ma taką delikatną urodę, wygląda jak lalka, naprawdę!! powiem szczerze że nie widziałam dziecka z tak delikatną urodą. jak aniołeczek!!!!

Martalis, Xavko, jest super :-D Mikołaj jak był mały też "zwiedzał" zmywarkę. hi hi hi

Mamo Niki, fajne rodzinne zdjęcia z urodzinek.

Ostatnia edycja:
Mmatysia, dzięki za fotki bo w końcu na nich zobaczyłam zapasioną Marzenkę.:baffled: Marzenko,kobieto czy nie widzisz jakie Ty masz szczupłe nogi a jakie długie:wściekła/y:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Wszystkie cztery jesteście szczuplutkie laseczki.

Nie ulega wątpliwości,ze zdjęcie z naszymi majowymi dzieciakami jest najlepsze.

M&M'Sik, Roxy moja siostrzenica była łysa do 2 roku życia. Wszyscy się na nią patrzyli jak na jakąś chorą.Teraz ma 5 lat i gąszcz włosów.Szczerze mówiąc to trochę niesprawiedliwe wasze pchełki nie mają włosów a już 4 razy strzygłam Tomka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry