reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
wow Monia, jacy chłopcy podobni do twojego męża!!!!!
To jak Tomcio siedzi w wózku dla lalek - rewelacja. hi hi hi :-D

Monia...cudnych masz tych chłopaków:tak:podobni bardzo do siebie,no i fakt baaardzo do tatusia;-)
Oczęta to mają rozbrajające:-)

Pare fotek z Roczku Nadusi:-)

Załączniki

• 20100509720.jpg
    20100509720.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 111
  • 20100509713.jpg
    20100509713.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 98
  • 20100509701.jpg
    20100509701.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 109
  • 20100509693.jpg
    20100509693.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 99
Roxy ,ależ ona cudnie wyglądała.Piękna sukieneczka i ta czapeczka boska.Do twarzy jej w tym stroju. Nadinka jest pewnie oczkiem w głowie w waszej rodzinie.Ja to nie mogę się na patrzeć na jej cerę.Torcik -szkoda by mi było go kroić tak fajnie wyszedł.

Roxy - ślicznie Nadinka wyglądała!!! A czapusia rewelacyjna!!!
Monika - Monika:szok::szok::szok:??? Dałaś swoje zdjęcie:szok::szok::szok:??? ach te oczy... chłopcy są fantastyczni!!! no i co Ty chcesz od siebie???
Martalis - u nas ze zmywarką dokładnie tak samo... i też zastałam Natasze siedzącą na drzwiach:szok: nie wiem jak ona to zrobiła, bo ja odwróciłam się tylko na chwilkę... a jak widzi, że otwieram zmywarkę to ona jest pierwsza! tak zapiprza, że szok:-D:-D:-D

no takie z daleka. Szykuje się do fryzjera ale jakoś mi nie wychodzi, Miałam zapuszczać włosy ale sobie podaruje.Marzenko teraz nie jest tak źle ale jeszcze z 10 kg nadwagi mam.

Monika - ja już nie raz to mowiłam, ale jeszcze raz się powtórzę - ale masz cud-miód PRZYSTOJNIAKÓW w domku!!! Te ich oczęta już zawracają w główkach Ciotkom z BB:tak::-). Fotka w wózeczku dla lal - bosska :-D:-D:-D.
No i nie bądź dla siebie taka krytyczna - bo nie masz podstaw... :-p

Roxy - no proszę... jaka piękna Laleczka:-). Ślicznie Naduśce w bieli - przepięknie po prostu:tak::-):-). z Szogunki awansowała na Aniołka:-D.

Marzena-ty to masz przystojniaków w domku,a te oczy można się zakochać,oj mama będziesz miała kiedyś niezłe natarcie kandydatek na przyszłe synowe:tak:a zdięcie Tomeczka w wózku wymiata:tak:pomysłowy chłopak:-)
Roxy-napatrzeć się normalnie nie mogę:tak:jak Nadia pięknie wygląda jak taki maly słodki aniołek,normalnie zapomnieć można że to taki mały szogunek mamy:tak:a czapeczka przepiękna skąd mama taka fajną ma????ja mam problem z czapką:szok:sukienke mam ,rajstopki i sweterek,buty też są ale czapki brak:no:w sklepach nic nie znalazłam na alegro też nicspecjalnego nie widze,no chyba że taka ręcznie robiona.U nas roczki w kościele są zawsze ostatnią niedziele miesiąca więc jeszcze troszke czasu na czapke mamy ,ale wkurza mnie to że taki drobiazg a problem z tym jak niewiem.Torcik przepiękny -faktycznie aż żal go kroić:tak:

reklama
monika1977 Mikolaj caly tata,a Tomek caly Ty,masz przystojnych synow,a wozki od lalek ...hm chlopaki lubia sie nimi bawic.

Roxy31 pieknie Nadia wyglada, po prostu mala, sliczna dama,jeszcze malutkiej torebeczki brak.

Do góry