reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

m@dzi@- jejka jak Kamilek się zmienił, szok :szok:, no no jaki przystojniaczek a te oczka cudo ;-) a ty wygladasz bardzo młodziutko

nina2003- piekne zdjęcia :-)

martalis- ale masz super chłopaków, a Xavciu ma boskie oczka :-)

florencja- piekne zdjęcia, jeny kochana jak ja cię podziwiam i zazdroszczę takiej licznej rodzinki :-)

marzena80- kochan jak zobaczyłam zdjecia Nataszki to jakbym Ciebie widziała, ale ona jest podobna do mamusi :szok:

reklama
roxy
nina
florencja urocze dzieciaki
kasica
agakm wole pokazywac fotki raz na jakis czas ,przynajmniej widac zmiane:-)
marzena
slicznie wygladalas na slubie,nataszka cala ty,widac radosna dziewczynka
monika
barmanka
ankzoc

dziekuje za komplementy dla moich chlopakow:tak:

Martalis - a tam... ja moglabym Xavka oglądać nawet i codziennie bądź co tydzien (co by Tobie utrudnień nie robić) :tak:!!!

Dziękujem bardzo za miłe komentarze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...

to co już nie mogę skomentować , trudno :blink::confused:
:-D:-D:-D ej no możesz... ja tylko uprzedziłam, ze Ty już widziałaś:tak:

Powiem Ci (nie wiem czy to Cię ucieszy, ale ...), że nie spodziewałam się aż takiego widoku :sorry2:
a jakiego się spodziewałaś???
:tak: Twoja suknia - WOW!

Dziękuję... z tymi sukniami to jest zawsze problem... chciałoby się każdą, a można tylko jedną... ostatnio przechodziłam koło sklepu z sukniami i pomyślałam sobie "o! dziś kupiłabym taką!" a jak ostatno zobaczyłam Twoją to też sobie pomyślałm, że jest świetna! i znowu myśl - "no dziś też bym chyba taką ubrała!";-)

Marzenko,na zdjęciach śIubnych to nie jest mój Sławek:szok::szok::szok:
no ja już Ci ostatnio pisałam, że na tym zdjęciu, które jakiś czas temu zamieściła ten facet nie wygląda na mojego męża...:-D:-D:-D czyżbyśmy jednak każda miała swojego Sławka:-D:-D:-D???

kasica
Booooże drogi!!!
Jakie to słodkości :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Rozpłynęłam się :tak::tak::tak::tak::tak:
No i te jej włoski ....
Nie no, chyba jest forumową diewczynką nr 1 (bo chłopcem to wiadomo)

reklama
kubus i tatus:)P

Załączniki

• P1020100.jpg
    P1020100.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 53
  • P1020093.jpg
    P1020093.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 48
  • P1020103.jpg
    P1020103.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 50