Znowu mam 30 stron do nadrobienia.....
Confi Damianek śliczny i bardzo silny, zawsze bawi mnie jego pomarańczowy nosek :-) A Damiś to już oczko potrafi puszczać? :-) No i uwielbiam fotki ze zwierzątkami. Nagranie z pieskiem wymiata!! Nie zdziwiłabym się gdyby następne nagranie pokazywało jak Damian sam biega... Fajną ma minę podczas rozpakowywania prezentów :-)
Roxy ta Twoja Naduśka to mała kokietka! Śliczna dziewczynka i bardzo podobają mi się jej ubranka. Fajnie z ręczniczka macha :-) Mam taki sam....
tikanis Kubuś śliczny, a jaki zamyślony! I jesteś następną majówką bez sensu marudzącą, że musi schudnąć.... Śliczny z Ciebie reniferek :-) Kubusiek już tak sprawnie raczkuje?
kasia1208 no łał, Wiktoria to już pannica! Filipek słodki, uwielbiam cyckać zdjęcia moim dzieciakom razem. Nie no - Filip już stoi! Ale silny chłopak!
moniqsan Lilianka dumna z siebie jak paw podczas pierwszego samodzielnego siadu! Widzę, że odwiedziny babci udane, Lilianka jest taka radosna! A jaka dumna z siebie, że stoi! Zdjęcia świąteczne bardzo ładne, super Lili była ubrana, zresztą jak zwykle, rodzinne fotki to pamiątka na całe życie!
Jolu sesja u fotografa super, dziewczynki wyszły jak aniołeczki, a z Was piękna para. Nagranie rozczulające, ależ się śmieje!! :-) Na następnych zdjęciach dziewczynki jak zwykle bossko ubrane i widzę, że następne majówiątko do koszyka wlazło :-) Zdjęcia świąteczne śliczne, dziewczynki ucieszyły się z bujaczków, a Ty promieniejesz!
m&m's ależ ta nasza Majeczka spryciula, już się w berka bawi! I w szoku jestem jak ona zgrabnie raczkuje po panelach, Gaba się ślizga i denerwuje... Widać, że Maja bardzo porządnie potrafi posprzątać w szafeczkach mamusi :-) Mikołaja po takim spaniu szyjka nie boli? :-) Ładne zdjęcia ze spacerku, śłiczna z Ciebie kobietka
m@dzia Kamilek jaki silny, a jaki uparty! A tak w ogóle to gdzie Ty się podziewasz??
bohaciefka nie no, Gabrysia to piękna dziewczynka, naprawdę, a Małgosia to taki śliczny pulpecik, umazana zupką wymiata :-)
barmanko zdjęcia przy dużym stole są z "pasowania na żabkę" u mojego starszaka, tak samo jak wśród tych dużych autek - z przedszkola :-)
martalis Xavcio śliczny noi też ma pomarańczowy nosek jak Damiś :-) Widzę, że stopa pyszna!
tsarina Iza Mirka to mały zębol! Ależ o na super wygląda z tymi swoimi zębiskami! Zdjęcia z tygryskiem tygryskowe :-) A i przy sprzątaniu masz nieocenioną pomoc. Ładnie Izie w różówym choć to chyba nie jej kolor...
mamamatysia fotka z bratem śliczna, mały uciekinier widać, że zadowolony z siebie :-) Fotelik zgrabniutki, też się nad takim zastanawiam, a narcyz... cóż - faceci tak mają :-) Filip jako Mikołajek wymiata, śliczna z Was rodzinka!!
kornasia ale masz ślicznego renferka! I diabełka też :-)
Marzena ależ Nataszka jest śliczna, pulpecik kochaniutki, a ząbki pierwsza klasa!
ankzoc Majeczka jak zwykle boska, Sliczna jest ta fioletowa sukieneczka, Maja ma urocze o częta, a w stroju świątecznym wymiata
paula Malinka śliczna, a jaka zamyślona.
monika ale Ci Twoi chłopcy śliczni, Tomuś bardzo urósł, a Mikołajek to widać, że łobuz :-)Zdjęcie z siostrą wymiata :-) A Ciebie dlaczego na nich nie ma???