reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Aguś , dzieki. Geny niestety mam po tatusiu:-(.Mama zawsze szczupIa a my z siostra wiecznie grube.
No a teraz padniecie-Monigsan ,byIam pewna,ze K ma na nogach kapcie:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Aguś , dzieki. Geny niestety mam po tatusiu:-(.Mama zawsze szczupIa a my z siostra wiecznie grube.
No a teraz padniecie-Monigsan ,byIam pewna,ze K ma na nogach kapcie:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja prze ten Twój post spojrzałam na zdjęcia moniki, tam gdzie Tomuś jest na podlodze... dopiero po rajtkach się zorientowałam, że patrze na damskie stopy...

Znowu mam 30 stron do nadrobienia.....

Confi Damianek śliczny i bardzo silny, zawsze bawi mnie jego pomarańczowy nosek :-) A Damiś to już oczko potrafi puszczać? :-) No i uwielbiam fotki ze zwierzątkami. Nagranie z pieskiem wymiata!! Nie zdziwiłabym się gdyby następne nagranie pokazywało jak Damian sam biega... Fajną ma minę podczas rozpakowywania prezentów :-)

Roxy ta Twoja Naduśka to mała kokietka! Śliczna dziewczynka i bardzo podobają mi się jej ubranka. Fajnie z ręczniczka macha :-) Mam taki sam....

tikanis Kubuś śliczny, a jaki zamyślony! I jesteś następną majówką bez sensu marudzącą, że musi schudnąć.... Śliczny z Ciebie reniferek :-) Kubusiek już tak sprawnie raczkuje?

kasia1208 no łał, Wiktoria to już pannica! Filipek słodki, uwielbiam cyckać zdjęcia moim dzieciakom razem. Nie no - Filip już stoi! Ale silny chłopak!

moniqsan Lilianka dumna z siebie jak paw podczas pierwszego samodzielnego siadu! Widzę, że odwiedziny babci udane, Lilianka jest taka radosna! A jaka dumna z siebie, że stoi! Zdjęcia świąteczne bardzo ładne, super Lili była ubrana, zresztą jak zwykle, rodzinne fotki to pamiątka na całe życie!

Jolu sesja u fotografa super, dziewczynki wyszły jak aniołeczki, a z Was piękna para. Nagranie rozczulające, ależ się śmieje!! :-) Na następnych zdjęciach dziewczynki jak zwykle bossko ubrane i widzę, że następne majówiątko do koszyka wlazło :-) Zdjęcia świąteczne śliczne, dziewczynki ucieszyły się z bujaczków, a Ty promieniejesz!

m&m's ależ ta nasza Majeczka spryciula, już się w berka bawi! I w szoku jestem jak ona zgrabnie raczkuje po panelach, Gaba się ślizga i denerwuje... Widać, że Maja bardzo porządnie potrafi posprzątać w szafeczkach mamusi :-) Mikołaja po takim spaniu szyjka nie boli? :-) Ładne zdjęcia ze spacerku, śłiczna z Ciebie kobietka

m@dzia Kamilek jaki silny, a jaki uparty! A tak w ogóle to gdzie Ty się podziewasz??

bohaciefka nie no, Gabrysia to piękna dziewczynka, naprawdę, a Małgosia to taki śliczny pulpecik, umazana zupką wymiata :-)

barmanko zdjęcia przy dużym stole są z "pasowania na żabkę" u mojego starszaka, tak samo jak wśród tych dużych autek - z przedszkola :-)

martalis Xavcio śliczny noi też ma pomarańczowy nosek jak Damiś :-) Widzę, że stopa pyszna!

tsarina Iza Mirka to mały zębol! Ależ o na super wygląda z tymi swoimi zębiskami! Zdjęcia z tygryskiem tygryskowe :-) A i przy sprzątaniu masz nieocenioną pomoc. Ładnie Izie w różówym choć to chyba nie jej kolor...

mamamatysia fotka z bratem śliczna, mały uciekinier widać, że zadowolony z siebie :-) Fotelik zgrabniutki, też się nad takim zastanawiam, a narcyz... cóż - faceci tak mają :-) Filip jako Mikołajek wymiata, śliczna z Was rodzinka!!

kornasia ale masz ślicznego renferka! I diabełka też :-)

Marzena ależ Nataszka jest śliczna, pulpecik kochaniutki, a ząbki pierwsza klasa!

ankzoc Majeczka jak zwykle boska, Sliczna jest ta fioletowa sukieneczka, Maja ma urocze o częta, a w stroju świątecznym wymiata

paula Malinka śliczna, a jaka zamyślona.

monika ale Ci Twoi chłopcy śliczni, Tomuś bardzo urósł, a Mikołajek to widać, że łobuz :-)Zdjęcie z siostrą wymiata :-) A Ciebie dlaczego na nich nie ma???

trochę Gaby

Załączniki

• DSC00023.jpg
    DSC00023.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 109
  • DSC00031.jpg
    DSC00031.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 104
  • DSC01391.jpg
    DSC01391.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC01412.jpg
    DSC01412.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC01482.jpg
    DSC01482.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC01493.jpg
    DSC01493.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC01598.jpg
    DSC01598.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC01540.jpg
    DSC01540.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 97

mamamatysia - Śliczna z Ciebie Kobietka!!! A Fifi vel Mikołajek - superrrr!!! Piekna jest tez Wasza wspólna rodzinna foteczka!!! Szkoda, że wspomniania z tych Świątnie beda rownie piekne...:-(
Mmatysia ...Fifi - Mikołajek jest Boski :-D:-D:-D
zdjęcia pełne uroku...jak to w Święta :tak:
Pięknie wyglądasz nawet w fartuszku :sorry2:
Mmatysia, jeszcze raz napiszesz ,że jesteś gruba to potne się tępą żyIetka.
Fifi,jak zwykIe rozesmiany. Zdjęcie w stroju mikoIaja będzie sIodkim wspomnieniem.Starszak jaki eIegant.
mamamatysia fotka z bratem śliczna, mały uciekinier widać, że zadowolony z siebie :-) Fotelik zgrabniutki, też się nad takim zastanawiam, a narcyz... cóż - faceci tak mają :-) Filip jako Mikołajek wymiata, śliczna z Was rodzinka!!
Dziękuję w imieniu swoim,Filipa i całej rodzinki;-)
Moniko-Nie mówię,że jestem gruba tylko wkurzają mnie moje wałeczki i fałdeczki:sorry2:Mikołaj strasznie naburmuszony na zdj z kuzynka.Pewnie pozazdrościł jej uszów:-D M zerknął na zdjęcie Tomka w okularach i roześmiał się na całe gardło(a nie wolno mu:-).
Confi-Damianek doskonale poradził sobie z prezentami a wierna sunia nie odpuszcza na krok:-D:-D:-D.Jak wrzucasz swoje zdjęcia to nie mogę się napatrzeć.Piękna z ciebie mamusia.Damis na fotelu wyglada jak mój przyszły szwagier w Nowy Rok:-D:-D:-D
Moniqsan-Piękne,rodzime,świąteczne zdjęcia(aż mi się łza w oku zakręciła.Wyglądasz swietnie,śliczne z Was kobitki.Lili ze spineczkami jak zwykle słodko no i w tym "czadowym" komplecie Zary po prostu prawdziwa elegantka.
Mamstud-Gabrysia w czerwonej sukieneczce cudna.Widzę,że u was też największą furorę zrobiły torebki:-D.Wasze "babskie" zdjęcie śliczne no i moje ulubione z Andrzejem.A teraz pochwal sie co było w tej paczuszce;-)

Moniqsan piękne zdjęcia i wiadomo po kim córcia taka śliczność ;-)nic już dodawać nie trzeba :-)
Monika no oczka chłopaczków wooow ale będą mieli wzięcie na te oczy :tak:
Confi uwielbiam nosek Damianka a oczka ma po tobie :tak:
a teraz my
1 i 2 Filiś i gdzie ta jego dziewczenca uroda ?
3 Wiktorcia szykuje się do Sylwestra
Na koniec Ja przed Sylwestrem :-)
DSC01060.jpgDSC01065.jpgDSC01067.jpgDSC01082.jpg

Dzięki dziewczyny za komplementy!!!
Aga, mam nadzieję że zartowałaś z tymi butami. Myślałam że chodzi Ci o zdjęcie u teściów, bo tam faktycznie M miał pantofle, ale na zdjęciu ze mną stoi w ciapkach :zawstydzona/y:

kasiu
Ale Fifi dzielnie stoi! I jak ząbki pokazuje.
A Wiki to już prawdziwa panna. No i na pewno dobra pomoc :tak:

monika
Ile Twój M ma lat? Na tym zdjęciu ze starszakiem wygląda na góra 23 :szok:
Ale się robi Tomek podobny do brata. I jaki on bułeczka :tak: A takie chucherko było :sorry2: Sliczny jest, i te oczy ma takie niesamowite :tak:

mamstud
Ale czad. Gaba na huśtawce :szok: Normalnie padłam. Ty to masz pomysły. Cieszyła się?
No a Ty z tym prezentem wyglądasz jak małe dziecko :-D Co tam było że tak się najarałaś? :-D

kasia- filipek wow on juz stoi przy barierkach?? wopw szybko...
monika77- te zdjecia wstawilam tylko bo jedna z dziewczyn cos o tym mowila... no i zgadzam sie ze zdjecia robione przez nie profesjonaliste sa naturalniejsze..:) i fajne niebieskie oczka ma twoj maluch a kubus juz raczkuje zaczal pare dni temu:)

moniqsan- wow w tej sukieneczce i bucikach wygladasz zarabiscie...:)a lili ma sliczne duze oczka:)

mamstud- oj mam jeszcze do zgubienia glownie na brzuszkkuubraniami mozna wiele ukryc... a twoja mala ma slinczna sukieneczke i rajstpki do kolorou...:p

Mamstud,daIej twierdze,ze Gaba podobna jest do Ciebie.Wydaje mi się,ze starszak też ma cos z Ciebie.Gabunia,jaka ona drobniusienka.
Prezencik śIicznie zapakowany-co byIo w srodku?

Kasia, rozesmiany ten Twoj skarbek. O iIe dobrze pamietam to na wszystkich zdjeciach szczerzy buzioIa.Z Wikusi to juz maIa damuIka wyrasta.

Moniqsan, mój M w Iutym skonczy 34 Iata. WcaIe sie nie starzeje. Mam wrazenie ,ze jego Iata wchodzą na moj kark:wściekła/y:.

Mamstud, nie ma mnie na zdjeciach bo sie nie mieszcze w obiektyw.:baffled:

reklama
on ogólnie jest bardzo wesoły chłopak a jak widzi aparat to już szczególnie
a tak ostatnio myślałam że moja córcia jest jedną ze starszych starszaków na forum

Do góry