reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

ok już wrzucam :-)

Załączniki

• 29.11.09.jpg
    29.11.09.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 90
  • PB240311.jpg
    PB240311.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 87
  • PB140121.jpg
    PB140121.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 88
  • PICT1427.jpg
    PICT1427.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 84
  • PICT1475.jpg
    PICT1475.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 87
  • PICT1547.jpg
    PICT1547.jpg
    73,7 KB · Wyświetleń: 89
  • PICT1657.jpg
    PICT1657.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 90
  • PICT1705.jpg
    PICT1705.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Ankzoc, śliczna jest Majeczka... mikołajek uroczy:tak: super ma sukienusie w groszki,no i ten modny kolorek..fiolet,fiufiu;-) widze że Hello Kitty też na topie,a zdjecie z mamusią miodzio:tak::-)

ankzoc buziak dla pomarańczowego nochalka Majusi :-) piękną ma sukienke pod choinką no piękna sukienka dla pięknej dziewczyny , a zdjątka z mamusię śliczne

ankzoc, gdzieś ty tą sukienkę fioletową kupiła. ja też taką chcę!!!!!!:-):-):-)
Pięknie wyglądacie.:tak::tak:

m&ms- fioletowa hello kitty jest z h&m a w grochy z ladybird a teraz uwaga rozmiar od 0-3 m-cy :-D, maja dostała ją jak sie urodziła, ma jeszcze do tego bolerko

florencja- ooo widzisz... to jednym slowem mamy horror co nocy ... ja dzis jakos wybitnie nie mam sily na nic...
roxy- oczywiscie ze zarezerwowany hehe:p od kubusia dla nadusi :*
ankzoc- sliczna majeczka, i ta sukieneczka tez:)

ankzoc - ale czaderska mala super ksiezniczka z niej... no i ma takie same rajstopki jak moja malinka te z Hello Kitty... tylko moja ma rozowa sukieneczke a twoja fioletowa...swietna jest....buziaczek..

reklama
nie no wcielo mi posta, wiec raz jeszcze pisze (tym razem w wielkim skrocie - sorrkkiiii :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:):

kornasia - ależ cudny Reniferek :-):-):-)

marzenko - ależ Nataszka jest slodziuchna z tymi zębolkami, ma piękne rysy twarzy i te ustka - cudoooo!!!:tak::-):-):-)

kasiu - drugie zdjęcie rządzi!!! mały slodki cwaniaczek :-D:-D:-D

m&m's - tym razem zszokowało mnie zdjęcie Mikolaja:-D:-D:-D...że się chlopak wysypia w takiej pozycji - szok!!!
Poza tym fotki ze spacerku - REWELACJA!!! Pieknie w tej Twojej Anglii:tak::-):-):-)

moniqsan - ależ cudnie Lili wygląda z tą spineczką - a jak ślicznie stoi!!!! pelen zachwyt!!! :-):-):-)

Jola - wiesz, ze marzylam o bliźniakach?? patrząc na Twoje Śmieszki raźniej mi na duszy (raźniej mi tez jeżeli chodzi o wychowywanie takiej cudnej dwójeczki... mam taką nadzieję, ze jakby mi sie (daj Boże) trafiła za drugim razem ciaża bliźniacza - wspomożesz mnie radami i ja podołam takiemu obowiązkowi).
Fotki w bujaczkach są śliczne - no i śliczne też zdjątka z Rodzicami - fajniutka z Was Rodzinka :-):-):-)

paula - twoja Natasza - to czysty Tatuś - bedzie miala powodzenie w życiu :tak::-):-)

Tsarina - no powiem Ci (tylko nie bij) - ze ślicznie Izie w różu i fiolecie (fuksji):tak::-):-):-)

Tikanis -Kubusiek jest po prostu cudniasty, i te jego minki:tak::-D:-D:-D

Confi - nie no.. fotki mojego Zieciunia to miód na serce zmęczonej Agi_k_m... Jest po prostu bosssskiiiiiii:tak::-):-):-)

mamamatysia - Śliczna z Ciebie Kobietka!!! A Fifi vel Mikołajek - superrrr!!! Piekna jest tez Wasza wspólna rodzinna foteczka!!! Szkoda, że wspomniania z tych Świątnie beda rownie piekne...:-(

ankzoc - śliczniutkie foteczki - wszystkie bez wyjątku!!! Sukieneczki tez są extra (grochy to juz w ogóle...):tak::-):-):-)

Do góry