reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Jolu ale fajne świąteczne fotki. Bujaczki są cudne no i Wy...ogólnie wyglądacie przeuroczo :tak::tak::tak:

aneteczko dziękuję bardzo...wszyscy jednak twierdzą ,że Damiś podobny do taty. Tym bardziej mi miło ,że sądzisz inaczej ;-):-)

Mmatysia ...Fifi - Mikołajek jest Boski :-D:-D:-D
zdjęcia pełne uroku...jak to w Święta :tak:
Pięknie wyglądasz nawet w fartuszku :sorry2:

Roxy...czapa była "wujkowa" :-D no i dziękuję bardzo ;-)

Paula dzięki ;-)

Tikanis...no Kubuś faktycznie śliczny jak malowanie :-) no i jaka para nam sie tu nowa utworzyła..no, no :-D gratulacje Młodej parze :-D

Ankzoc...dziękuję kochana...co prawda z tymi osiągami to znajdzie sie wielu lepszych ale i tak jestem dumna mama i koniec :-D

a Majeczka...no sama słodycz :tak: w tej sukience w grochy jak laleczka wygląda. Piękna córunia :tak:

aga_k_m ...ja mam dla ciebie jeszcze trochę miodu, choć nie powinnam bo zdjęcia mojej synowej muszę wypraszać :-p
Nadrabiać proszę

no to wspomniany miód...też w Świątecznej scenerii

Załączniki

• Damianek 173.jpg
    Damianek 173.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 101
  • Damianek 174.jpg
    Damianek 174.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 119
  • Damianek 198.jpg
    Damianek 198.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 128
  • Damianek 247.jpg
    Damianek 247.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 121
  • Damianek 134.jpg
    Damianek 134.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 115
  • Damianek 211.jpg
    Damianek 211.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 113
  • Damianek 208.jpg
    Damianek 208.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 110
  • Damianek 232.jpg
    Damianek 232.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 113
  • Damianek 237.jpg
    Damianek 237.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 102
  • Damianek 239.jpg
    Damianek 239.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 94
reklama
[Quote = Confi; 4718215]
aga_k_m ... ja mam dla ciebie jeszcze trochę miodu, choc nie powinnam bo zdjęcia mojej synowej muszę wypraszać :-p
Nadrabiać proszę

no to wspomniany miód ... też w Świątecznej scenerii [/ QUOTE]

Dzięki Ci dobra Kobieto! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Piękne foteczki! Damis do facecik Pełną parą - koszula ta - no nie pogadasz ;-):tak: Przystojniak na maxa! Również Ty wyglądasz śliczniutko (no i cudnie Ci w fiolecie - Ale to już wiesz:tak::-)).
Fotka w fotelu Damianka - zabójcza - Kocham te Jego minki!
No i fotka Twojej Mamy z bąblami - świetna!

aga - dziekuje slicznie buziacze....

confi - swietnt Damianek i ten pomaranczory nosek po prostu cudny... no kochana i ty slicznie wygladasz...

aga,confi- hehe no pewno dzieki dziewczynki za te cudowne slowa w strone kubolka:p
confi- choineczka bardzo ciekawa i pomyslowa,, dami superowo juz siedzi,,, no i ty wygladasz kwitnaco a gdzie te kg do zrzucenia o ktorych piszesz?????
roxy- dla nadusi od kubusia:*

O Iudu, muszę częściej nadrabiać zaIegIości bo znowu 10 stron w pIecy. Zdjęcia ogIądam aIe cosik napisać to już Ień mnie ogarnia.

Confi,prezes marchewkowy nosek jest cudny. Minasy w jego wykonaniu reweIka.Jak patrzę ,na jego zdjeci to zawsze mi się wydaje,ze swiadomie pozuje do zdjeć.

Tikanis,śIiczna z Ciebie kobitka.Fotografie piękne.Nie obraz sie aIe woIaIabym obejrzeć zdjęcia robione przez amatora.

Kornasia, pokazuj częsciej swoją damę.Reniferek sIodziutki.

Marzenka, no wreszcie pokazaIaś córke mojego męża:-D.PuIpecik z niej.Dziwne bo nie podobna do mojego M.

JoIa,fajniutkie są. Jedna maIy diabeIek a druga anioIek. Będziesz miaIa z nich uciechę jak podrosną.

Kasia,FIfi mnie rozbraja tymi swoimi poIiczkami. Ma bardzo deIikatną urode jak dziewczynka.

PauIa, miIo poznać Twoją panne.MaIy smutasek. Mój Tomek większosc zdjec ma z taką mina. Ciężko zIapac go z usmiechem bo zaraz powaznieje i obserwuje aparat.Prosze o wiecej zdjęć z rozesmianą maIa.

Tsarina, super zdjecia z tygrysiorem. Ciekawa jestem jak Iza zareagowaIa na jego widok. MusiaIa byc zdziwiona jego rozmiarem.
Zdjęcia w różowym? Czy to jakiś żart?Jakoś ciężko przyjąc mi do wiadomosc,że posiadasz ubranka w takim koIorze.

Tikanis, Kubuś ma piękne oczy. BIyski Iobuziaka z nich widać.

Confi, śmieszny ten Twój Damiś. PomysI na aIbum z jego zdjęciami superasny pomysI.

JoIa, Ty Iaseczko.Dziewczymki na gąsienicach szczęsIiwe i radosne.Twój mąż wygIada na osobę bardzo spokojna i opanowaną.

Mmatysia, jeszcze raz napiszesz ,że jesteś gruba to potne się tępą żyIetka.
Fifi,jak zwykIe rozesmiany. Zdjęcie w stroju mikoIaja będzie sIodkim wspomnieniem.Starszak jaki eIegant.

Ankzoc, Maja i fIoIetowa sukienka super poIączenie.Dawno jej nie widziaIam i pierwsz co to zobaczyaiam jej wieIkie oczeta.

Confi, tym razem nie o Damisiu. ŚiIczna jesteś mamuską. Choineczka ubrana przez Ciebie?ZgadIam?

jolu
dziewczynki wyglądają bosko, takie uchachane, szczęśliwe. No a Ty, laseczka. Figurki zazdroszczę. Super!
Te bujaczki wyglądają uroczo:tak:

Mmatysia
Widzę, na razie tylko Twoj Fifi paradował w świątecznym stroju (my już nie dostaliśmy rozmiaru w Next). Super pomocnik mikołaja :tak:
A Ty jaka odstawiona ... fiu fiu :-)

tikanis
Kubuś jest ślicznym chłopcem. Ale czego chcieć ... po mamusi to ma :tak:

aknzoc
Ach te oczka Majeczki.
Taaakie duuuże i taaakie śliczne.
Dziewczynka jak namalowana :tak:

Confi
Już pisałam Ci o choince, podoba mi się wyjątkowo. Te bombki wyglądają na niej uroczo (super dobrałaś kolorki). Szkoda że ja nie wpadłam na taki pomysł. Taka choineczka by się u nas zmieściła :tak: Jest śliczna. A z czego jest?
Wy wyglądacie ekstra. Na Tobie zawiesiłam oko na dłuższą chwilę. Śliczna kobiete z Ciebie jest. Boję się że jak nam schudniejsz to nie będziesz już taka ładna na buźce ;-) Masz śliczną cerę, ekstra włoski, no i w ogóle :tak: Chyba wrócę do swojego blondu :cool2:

A teraz pomęczę Was troszkę nami

Załączniki

• IMG_3493.jpg
    IMG_3493.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 115
  • IMG_3503.jpg
    IMG_3503.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 119
  • IMG_3515.jpg
    IMG_3515.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 112
  • IMG_3512.jpg
    IMG_3512.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 107
  • IMG_3526.jpg
    IMG_3526.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 119
  • IMG_3550.jpg
    IMG_3550.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 242
  • IMG_3551.jpg
    IMG_3551.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 125
  • IMG_3559.jpg
    IMG_3559.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 144
  • IMG_3567.jpg
    IMG_3567.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 120
  • IMG_3562.jpg
    IMG_3562.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 119
... cd

Załączniki

• IMG_3576.jpg
    IMG_3576.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 141
  • IMG_3580.jpg
    IMG_3580.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 121
  • IMG_3598.jpg
    IMG_3598.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 115
  • IMG_3590.jpg
    IMG_3590.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 111
Moniqsan,zdjęcie z babuniom bardzo wzruszające.Nasza babcia widziaIa Tomka dosIownie pare minut.UmarIa w miesiąc po jego urodzeniu.
Podobna jestes do swojej mamy.MaIa chyba z urodą poszIa w rodzinę K.No i poza tym niunia eIegantka caIą gębą.Ty też super wygIądaIaś aIe ten wieIki brzuch zepsuI caIy urok Twojego stroju.:-D

reklama
Moniqsan - woooooooow - świetne świąteczne foteczki (i u Twojej mamy, i u Teściow)!!!
Lili sliczności na maxa - a ten komplecik z Zary jest po prostu rewelacyjny!!! czerwone rajstopki i buciki tez!!!
Twoja figura do pozazdroszczenia - w ogole oddawaj ją nawet z tym wyimaginowanym brzuszkiem czy faldkami - przyjme ja bez dwóch zdań. No i.... lubie ten Twój subtelny uśmiech - masz taką delikatną a jednocześnie wyrazistą urodę:tak::-)
a teraz uwaga - Twój M ma świetne buty!!! Powiedz mi jaka to jest marka?? mam fioła na punkcie męskich buciorkow :tak::-D- no i uwielbiam dobrze ubranych mężczyzn (moj to na codzien preferuje styl sportowy, ale jak juz szykuje sie jakies extra wyjście to lubi przyciąć "kozaka"... no a z butami ma lekki problem - rozmiar 48:szok:)

monika - Boziu... jakie cudne OCZY mają Twoi chłopcy (pisałam juz o nich nie raz - ale chyba nigdy nie pominę tego faktu)... nosz normalnie kocham ten błękit!!!
Masz klapsa po dupce za to, że nie umieściłaś siebie w tych fotkach.
Śliczny z Tomcia Mikołajek :tak::tak::tak:
Widać, że Twój S szaleje za Synkami:tak::-) a "baranek" to najlepszy przykład;-):tak:
Twoja mama to piękna kobieta - no i jaką ma figurkę - ulalala - z takimi genami to Ty wiecznie piekna i mloda bedziesz:tak::tak::tak:

Do góry