Jolu ale fajne świąteczne fotki. Bujaczki są cudne no i Wy...ogólnie wyglądacie przeuroczo
aneteczko dziękuję bardzo...wszyscy jednak twierdzą ,że Damiś podobny do taty. Tym bardziej mi miło ,że sądzisz inaczej ;-):-)
Mmatysia ...Fifi - Mikołajek jest Boski
zdjęcia pełne uroku...jak to w Święta
Pięknie wyglądasz nawet w fartuszku
Roxy...czapa była "wujkowa" no i dziękuję bardzo ;-)
Paula dzięki ;-)
Tikanis...no Kubuś faktycznie śliczny jak malowanie :-) no i jaka para nam sie tu nowa utworzyła..no, no gratulacje Młodej parze
Ankzoc...dziękuję kochana...co prawda z tymi osiągami to znajdzie sie wielu lepszych ale i tak jestem dumna mama i koniec
a Majeczka...no sama słodycz w tej sukience w grochy jak laleczka wygląda. Piękna córunia
aga_k_m ...ja mam dla ciebie jeszcze trochę miodu, choć nie powinnam bo zdjęcia mojej synowej muszę wypraszać
Nadrabiać proszę
no to wspomniany miód...też w Świątecznej scenerii
aneteczko dziękuję bardzo...wszyscy jednak twierdzą ,że Damiś podobny do taty. Tym bardziej mi miło ,że sądzisz inaczej ;-):-)
Mmatysia ...Fifi - Mikołajek jest Boski
zdjęcia pełne uroku...jak to w Święta
Pięknie wyglądasz nawet w fartuszku
Roxy...czapa była "wujkowa" no i dziękuję bardzo ;-)
Paula dzięki ;-)
Tikanis...no Kubuś faktycznie śliczny jak malowanie :-) no i jaka para nam sie tu nowa utworzyła..no, no gratulacje Młodej parze
Ankzoc...dziękuję kochana...co prawda z tymi osiągami to znajdzie sie wielu lepszych ale i tak jestem dumna mama i koniec
a Majeczka...no sama słodycz w tej sukience w grochy jak laleczka wygląda. Piękna córunia
aga_k_m ...ja mam dla ciebie jeszcze trochę miodu, choć nie powinnam bo zdjęcia mojej synowej muszę wypraszać
Nadrabiać proszę
no to wspomniany miód...też w Świątecznej scenerii
Załączniki
-
Damianek 173.jpg28 KB · Wyświetleń: 101
-
Damianek 174.jpg32,2 KB · Wyświetleń: 119
-
Damianek 198.jpg45,4 KB · Wyświetleń: 128
-
Damianek 247.jpg29 KB · Wyświetleń: 121
-