reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

ajjj Kasia, Marzena-przestańcie...

mamstud - z Ciebie to taka Dziewczyneczka na całego!!! Masz taką delikatną urode. Świetne foteczki - i rzeczywiście Gabunia w czerwonej sukieneczce chwyta za serce. A Andrzejek jest mega przystojny!!!

kasiu -Filip to śmieszek na calego!!! Z jaką dumą i szcześciem prezentuje swoje ząbki - super!!!
Wiktoria to prawdziwa piekność - modelka jak się patrzy.
A Ty popatrz na siebie mniej krytycznym okiem - wg mnie wyglądasz całkiem ok (no i mamy podobne parametry wzrostowo-wagowe:tak:)

reklama
Confi....na temat Damisia to mozna pisać i pisać......przystojniaczek Ci rośnie,nono:tak: Zdjęcie w fotelu superowe....widać kto rządzi...;-):tak: Jesteś sliczną kobietą.... a Damian bardzo do Ciebie podobny:tak: Macie bardzo ładną choinke....

Moniqsan....Lilianka jest Cudną dziewczynką.... a mama ją stroi...ślicznie wygląda:tak: Ty bardzo ładnie wyglądasz...tych paru kg nie widać ale wierze że są...ja też po swiętach mam z tym problem:tak:;-) Bardzo ładna z Was para...Twoja fotka z mężem i Lili super....

Monika1977...Cudowne masz dzieciaczki....Tomuś słodko w tej czapie wygląda...oczka ma przecudowne...ten błękit:szok: A gdzie Twoja foteczka?????

Mamstud...Gabrysia to bardzo ładna panienka...b.edzie miała adoratorów mnóstwo:tak::tak::tak: zdjęcie na huśtawce superowe:tak: Jesteś bardzo ładna\kobietą...świetne zdjęcie jak tulisz prezencik:-D:tak:

Kasia1208....Filipek robi słodkie minki....a ten cudowny uśmiech,fiufiu;-) Wiktoria to bardzo ładna dziewczynka...modeleczka jak pozuje do zdjęc...super:tak: A zdjęcie mamusi niewyrazne troszke.....bardzo ładnie wyglądasz,no i gdzie te kg???

Troszke fotek ze świat
i z sylwestra...przy ognisku...zmiana pogody:-D...no i niestety reszta nie nadaje sie do publikacji

Załączniki

• świeta 006.jpg
    świeta 006.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 85
  • świeta 001.jpg
    świeta 001.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 88
  • świeta 008.jpg
    świeta 008.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 85
  • świeta 021.jpg
    świeta 021.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 82
  • świeta 047.jpg
    świeta 047.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 93
  • świeta 059.jpg
    świeta 059.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 82
  • świeta 064.jpg
    świeta 064.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 88
  • świeta 091.jpg
    świeta 091.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 93
  • świeta 086.jpg
    świeta 086.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 86
Roxy - ale superrrrrrrrrrrrrr!!! Nadia w wersji Mikołajkowej jest cudowna!!! a imprezy Sylwestrowej zazdroszcze Wam na maxa!!! Fotka z kielbaskami mnie dobiła (stare-dobre czasy mi sie przypomniały):-(... a później ta imprezowa w kuchni... - nie pamietam kiedy bylam tak rozluźniona..

Roxy aIe z Ciebie Iaska. Chudzinka a masz czym oddychac.:szok::-D
Naduska swietnie wygIada w stroju mikoIaja.ŚIiczna dziewczynka.

Chyba sobie podrukuje Wasze zdjecia(Moniqsan,M&m'sa,JoIi,PauI i Twoje)i powiesze na Iodówke. Nie będę wtedy do niej zagIadac za smakoIykami.

Roxy-Mikołajowa Nadia przeurocza:-):-):-).A ty figurkę kobitko masz świetną.Przy szczupłej sylwetce ładny biust:blink:
Zdjęcia Sylwestrowe fajne.Kurczę poszłabym na taką imprezkę:sorry2:.No a smaka na kiełbaski to mi zrobiłaś nieziemskiego:dry:
Kasiu-No chyba ci modelka rośnie:-D:-D:-D.Uśmiechnięta "pysia"Filipka z dwoma zębolami-cudna:-D:-D:-D.No i jak pięknie stoi.Będę musiała pokazać mojemu leniuchowi te fotki może się zmobilizuje:hmm:.

W koncu mam czas i na ten watek. Zosia spi jak zabiata a do M. przyszło paru pierzaków i graja na gitarach....:-D
Zaczne od tyłu:
Roxy - śliczna kobietka z Ciebie....zawsze zazdrosciłam takiej wyrazistej urody...czarne oczy...czarne włosy a nie taki bladzioch nijaki jak ja...
Na a Nadia nadaje sie na pocztówkę świateczną...slicznie wyszłyscie obie...i ten śmieszny piesek:-D
Kasiu...Filipek wymiata z tym ząbkowym usmiechem...A Ty masz taka duża córkę? Młoda mama jestes:tak:
Moniq - piekne rodzinne zdjecie...takie do oprawienia i na komode. Lilianka strasznie mi przypomina chrzesnice mojego M. hmmm...ciekawe....czyzby kuzyn Piotr sie gdzies zakrecił koło Ciebie :-D
Oj przekaz M. ze trzeba wyzszy płot wokół domu wybudowac zeby kawalerowie sie nie przedostali.
Ogólnie pieknie wygladałas tak swiatczenie hmmmm no cóz moze mi sie oberwie:-D ...ale Lilianka bije Cie na głowe:-D:sorry2:

...no i dupa...Zofik maruder wstała:-( ale nie cieszcie sie bo...jeszcze tu wróce:-D

roxy- wow ale z ciebie sliczna czarnooka kobieta a nadia to male odzwierciedlenie mamusi... od kubusia ** dla nadusi:**

reklama
Do góry