reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Kubuś a Ty taki śliczny chłopiec jesteś a nie chcesz spać, oj nie ładnie -daj mamie odpocząć to może częściej będzie do nas zaglądać :tak:;-):tak: a co taki smutasek ? prosimy o zdjęcie z uśmiechem. Nawet bez uśmiechu jest śliczny ale to na pewno po mamusi :tak::tak::tak:

reklama
Jolu twoje dziewczynki takie uśmiechnięte prawie na każdym zdjęciu a jakie piękne prezenty :-) a o twojej figurce nic nie powiem bo mi wstyd :zawstydzona/y:
Mamamatysia mikołajek mały cudny najlepsze 4 zdjęcie słodziak ;-)i twoja figurka niczego sobie coraz bardziej przy was się kompleksów nabawiam laski :zawstydzona/y:
Tikanis zakochałam się w oczkach Kubusia piękne :-)

Tikanis,Kubuś jest śliczny:tak: powiedz kochana czy któraś z dziewczyn rezerwowała Go na zięcia bo jeżeli nie to ja Go rezerwuje dla Nadusi:tak:;-) Będe miała cudnego zięcia:tak::tak::tak:

mamamatysia, malinka, kasia- dzieki dziewczynki, a te ,oje czarne oczka znow dzis w nocy parszywie spaly... kiedy ja sie wyspie??:///
roxy- kochana jescze nikt kubusia nie "rezerwowal" hehe"P takze masz to jak w banku.. kubus i nadusia para zakochana hehe:p

mamamatysia, malinka, kasia- dzieki dziewczynki, a te ,oje czarne oczka znow dzis w nocy parszywie spaly... kiedy ja sie wyspie??:///
roxy- kochana jescze nikt kubusia nie "rezerwowal" hehe"P takze masz to jak w banku.. kubus i nadusia para zakochana hehe:p

Nie przejmuj sie nie jestes sama u nas tez co 2godz cyc albo i czesciej o 5,6 pobudka:wściekła/y: i tak od urodzenia jak mial 5 m-cy to zdazylo mu sie pare razy obudzic 2razy w nocy ale to juz daleka przeszlosc tez jestem ciagle niewyspana wiec witaj w klubie kobito:tak:

No więc kobity pamiętać że Kuba zarezerwowany:tak:;-):-) muuuuaaaa od Nadusi:-D

Mam mnóstwo zaleglości, więc zacznę od końca, bo nie pamietam na której stronie ostatnio skończyłam, cofnęłam się 30 stron

tikanis- Kubuś ma śliczne czarne oczka.... A twoje zdjęcia są przesliczne

mamamatysia- ale masz pięknego radośnego Mikołajka :-), super z Was rodzinka, a zdjęcie w foteliku prezesunio :-D

confi- Twój Damiś jest poprostu rewelacyjny, swoimi postępami bije na głowe wszytskie dzieciaki! Moja Maja też tydzień temu zaczęła sama wstawać :-). A ostatnie zdjęcie poprostu rewelka!

kornasia- wow super wygląda mały reniferek :-), Diana ma piekną delikatną urodę

roxy31- nie no zdjęcie Nadi w ręczniku jest poprostu powalające :-D a mała jaką ma ciemną karnację ;-)no tak teraz dotarłam do zdjęć ta piekna karnacja to po mamusi ;-)

jola466- Twoje panienki są super, no i te bujaki...... rewelacja, szkoda że u nas są takie drogie :-(, a z Ciebie piekna mamusia ;-) ale Twoje córcie podobne są do tatusia :tak: Filmiki są super, Majka aż się wsłuchiwała.......

tsarina- wiesz co twoja Izula ma cos takiego w swoich oczkach, że przyciąga uwagę....... śliczna dzieczynka, zdjęcia w bluzie poprostu miodzio!

paula7- twoja malinka to czyty tatuś!!! Ta jej minka na 1 zdjeciu jest poprostu the best!

kasia1208- ale Fifi ma piekne oczka ;-)a jaki z niego radosny brzdąc:-D A Wiki jest sliczniusia

m&ms- super zdjęcia, starsznie podoba mi się uroda Majeczki! Widzę, że mała uwielbia spedzać czas ze starszym bratem- śliczne fotki. Twoja Majeczka to jak Damianek Confi, zaskakują swoimi zdolonościami!

moniqsan- Twoja Lili jest jak cukiereczek.......... te jej wielkie oczka ahhhhh, a super ma kombinezonik :-p

marzena80- nie no Natasza jest boska, słodziutki pulpecik :-):-):-) ty jej depilujesz brwi :confused:

martalis- wow jaki radosny bąbelek, piekne ma oczka :-)

bohaciefka- ale masz piekne panieneczki w domu :tak:;-) zdjęcie Małgosi nr 2 rewelacja

m@dzi@- no mały cwaniaczek........... ;-), moja Maja dopiero od ponad tygodnia zaczęla wstawać.

mamstud- wow Gaba przybrała fajna pozycję do spania :-D, zdjecia z miską super :-D

reklama
Do góry