reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

confi- jakie damis ma dlugie geste wloski super:p no wez przestan z tym przyp[rawianiem kompleksow ,, ja jestem na plusie 6 kg w stosunku do wagi sprzed ciazy.. i niezbyt sie z tym czuje,, mam oponke na brzuchu i nijak nie chce zlesc... ale tez nic z tym nie robnie specjalnego,, jedynie duzoo spaceruje i nie objadam sie ale ze slodyczy zrezygnowac nie potrafie... oponke czy inne kraglosci idzie zakryc ubraniami ale napewno to wiesz bo ladna z ciebie dziewczyna ..:p

reklama
Damianek uparciuch z wstawaniem jak Filiś ale mój to może stać pół godziny i nie upada :shocked2:
A album z minkami świetny pomysł :tak: śliczny chłopczyk

No dobra to ja wstawie pare foteczek.....a pozniej widze ze czeka mnie kilka stron do nadrobienia....:-):-):-)

Załączniki

• DSC02800.jpg
    DSC02800.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC02810.jpg
    DSC02810.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC02817.jpg
    DSC02817.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC02826.jpg
    DSC02826.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC02831.jpg
    DSC02831.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC02829.jpg
    DSC02829.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC02835.jpg
    DSC02835.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC02846.jpg
    DSC02846.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC02848.jpg
    DSC02848.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC02850.jpg
    DSC02850.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 82
no i oczywiscie nie zmiescilam sie .....:tak::sorry::sorry::sorry:;-);-)

Załączniki

• DSC02858.jpg
    DSC02858.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC02851.jpg
    DSC02851.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC02838.jpg
    DSC02838.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC02841.jpg
    DSC02841.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC02797.jpg
    DSC02797.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 70
No i są moje majowe faworytki :tak:dziewczynki są śliczne, takie radosne.
Zdjęcie na którym masz obie na kolanach jest takie słodkie :tak:
A Ty-rewelacja wciąż nie mogę uwierzyć że urodziłaś bliźniaki, no przytyj trochę bo nas w kompleksy wprowadzisz:-p śliczna kobitka z Ciebie :tak:

aneteczka- dziekuje bardzo:p
jola- jejciu jaka ty masz boska figurke i to po bliznietach wow:) mi jeszcze na plusie zostalo 5 kg a i tak nawet jakbym je stracila nie bede tak wygladac jak ty.. super pozazdroscic,, ladnie wyszlas na zdjeciach no i male jakie zadowolone z tych gasienic:p

Jolu powtórzę za malinką - pięknie wyglądasz!

A dziewczynki cudne jak zwykle.
I wiesz co, może to głupie ale Przemek wygląda na człowieka z bardzo fajnym charakterem. Jakiś taki pogodny, funny, i wogóle. bardzo sympatycznie wygląda.

No i są moje majowe faworytki :tak:dziewczynki są śliczne, takie radosne.
Zdjęcie na którym masz obie na kolanach jest takie słodkie :tak:
A Ty-rewelacja wciąż nie mogę uwierzyć że urodziłaś bliźniaki, no przytyj trochę bo nas w kompleksy wprowadzisz:-p śliczna kobitka z Ciebie :tak:

Malinko...nie bede ukrywac ze bardzo mi milo sie zrobilo....nie tylko ze podobaja Ci sie moje dziewczyny no ale za komplementy pod moim adresem.....:tak:....prawda jeste taka ze ja sie nie uwazam za ladna no i jestem niska i wogole....:eek:......no ale coz zrobic...:sorry::sorry:

Jola- fotki super, ty.............hm...... z m&m możecie sobie rekę podać, obie po dwójce a figury jak 16-tki. Dziewczynki zadowolone, buzie uśmiechnięte, widać bardzo podobały sie prezenty od Św Mikolaja.

Aneteczko...dziekuje,.....fakt dziewczyny zadowolone z bujaczkow......:tak::tak:

jola- jejciu jaka ty masz boska figurke i to po bliznietach wow:) mi jeszcze na plusie zostalo 5 kg a i tak nawet jakbym je stracila nie bede tak wygladac jak ty.. super pozazdroscic,, ladnie wyszlas na zdjeciach no i male jakie zadowolone z tych gasienic:p

Dziekuje slicznie....:tak:.ale juz napisalam powyzej ze ja o swoim wygladzie to za dobrego zdania nie mam....:eek:...
Jolu powtórzę za malinką - pięknie wyglądasz!

A dziewczynki cudne jak zwykle.
I wiesz co, może to głupie ale Przemek wygląda na człowieka z bardzo fajnym charakterem. Jakiś taki pogodny, funny, i wogóle. bardzo sympatycznie wygląda.

Buziak za mile slowa.....:-)..a jesli chodzi o mojego P to rzeczywiscie jest osoba lubiana i raczej spokojna......:tak:.....

Jolu-Zacznę od tego,że wyglądasz RE_WE-LA-CYJ-NIE.Aż trudno uwierzyć, że jesteś mamą bliźniaczek:-).Zdjecia rozesmianej Ali i Amelki zawsze wprawiają mnie w lepszy nastrój,takie energetyczne są(pewnie po mamusi).Bujaczki cudne i na zdjęciach widać ,że dziewczynkom pasują .Śliczne zdjęcie na którym trzymasz dziewczynki:-)

reklama
Tutaj kilka zdjeć z naszej feralnej Wigilii.Tu jeszcze byliśmy wszyscy w komplecie:sorry::

Załączniki

• Obraz 090 [MiniFoto].jpg
    Obraz 090 [MiniFoto].jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 98
  • Obraz 101 [MiniFoto].jpg
    Obraz 101 [MiniFoto].jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 92
  • Obraz 112 [MiniFoto].jpg
    Obraz 112 [MiniFoto].jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 90
  • Obraz 131 [MiniFoto].jpg
    Obraz 131 [MiniFoto].jpg