reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Jolu ja poproszę o jeszcze więcej zdjęć Ali i Amelki!!
Bo normlanie od razu mi się lepiej robi jak Was oglądam.
Już się nie mogę doczekać wakacji. :-):-):-)

reklama
Moniq ale Lilijka miała zabawe ..ja chyba też musze jakąs szczoteczkę Młodemu sprawić ;-)

madzia ale Kamilek jest kapitalny, czemu Ty nam go nie pokazujesz częściej???

ela no niezły maluszek :-D pewnie cały czas na cycku co?:rofl2:a tak serio to świetny kawaler...ile ma lat? Bo mi chyba umknęło :zawstydzona/y:;-)

Jola...musisz kiedyś zrobic zdjęcie Ali jak reaguje na Damisia... strasznie jestem ciekawa ;-)
No a dziewczynki jak zwykle....rozbrajające

madzia- no właśnie - po dupce trzeba Cię chyba przetrzepać za tak rzadki odruch pokazywania NAM (najlepsiejszym Ciociom) Twojego Kamilka:wściekła/y::-D:-D:-D.. Ależ On cudniasty!!! A uśmieszek ma taki delikatniusi... Czaruś Kochany:tak::tak::tak:. No a fotka w chodziku to mnie aż przymurowała (a raczej fakt, że Kamil chodzi)..

ela - no proszę ależ przystojniak z tego Twojego Maciusia:tak::-):-):-)..a jaka zbójecka minka ;-)
No i fakt - maciuś przerósł Jagódkę:-p:-p:-p

Jola - ach te twoje kochane pomarańczowe noseczki!!! Nie mogę napatrzec sie na ich uhahane buzie - cudne te Twoje panieneczki!!!:-):-):-) A fotka z foremką - boska!!!

Ostatnia edycja:
jolu
Ale minkę na 2-gim zdjęciu zrobiła ... :sorry: Ala :sorry:??? Moja Lili bardzo często robi coś podobnego, ciężko to opisać jak to wygląda, ale przy tym tak fuka, jakby jej coś nie pasowało :-)
Pocieszne dziewczynki. Faktycznie noski pomarańczowe :-D

ela
nooo, ekstra chłopczyk!
I szczupły :tak:;-)

Dziękujemy za pochwały Lilijkowe
Co Wy tu piszecie, że ona takie włoski ma ? Ona ma bardzo cieniutkie i delikatne, tylko że długie ;-) No i gdzie im do tych kokoszki córci. Tamta to ma burzę włosów - grube, gęste i długie :tak:

Ostatnia edycja:
Jolu śliczne te twoje dziewczynki tak słodko wyglądają jak są ubrane tak samo to poprostu się rozpływam boskie są
A co do chodzenia bez przesady Kamilek jeszcze nie chodzi w chodziku to taka sesja tylko była :-) dziękuję wam postaram się go częściej pokazywać

ELA ale masz przystojniaka, hohoho, dziewczyny pewnie za nim szaleja :-) no chyba ze ma okres ze dziewczyny sa BLEEE :-)
JOLU Amelcia i Ala sa slodkie najbardziej podoba mi sie foto a la jedzie pociag :-)

Witam po dlugiej nieobecnosci.Postaralam sie nadrobic narazie watek ze zdjeciami i od razu przepraszam jak pominełam jakiegos maluszka.
monika1977-Tomeczek na 4 zdj,taka kruszynka, a teraz taki duzy facet:tak:
Tsarinia-Iza jest "Świetna":-)ślicznotka
m&ms-Majuska ma taki szczery usmiech i przesliczne oczka
ankzoc-dzieci ufajdane jedzonkiem nie ma piekniejszego widoku,a jak maly szkrab zabiera sie do samodzielnego jedzenia, bravo.
jola466-Twoje gwiazdeczki sa mega cudowne uwielbiam na nie patrzec.
Mój Filipek tez ma jedno uszko troszke odstajace(prawe)w nocy jak spi jakos mu sie zagina .
aga, confi-super fotki, zazdroszcze Wam takiegi wypadu.
moniqsan-Lilianka sliczna dziewczynka no i jak pieknie trenuje ze szczoteczka do zebów.
Confi-Damianek z jezyczkiem.....usmialam sie jak nigdy
Boheciafka-dziewczynki sliczne, twoje male klony
aga km-Jaga to sliczna mala laseczka, bedzie tato wysokie ploty grodzil.
aneteczka-bezzebna usmiechy najlepsze pod sloncem
madzia-jak Kamilek w chodzilu swietnie wyglada, Bravo.
Ogólnie swietne maluszki

reklama
Filipek z dzisiaj.I zdjecia z dla porównania jak zmienił sie moj synek.

Załączniki

• DSC02043.JPG
    DSC02043.JPG
    50,7 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC02037.jpg
    DSC02037.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC02033.JPG
    DSC02033.JPG
    45 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC02021.JPG
    DSC02021.JPG