reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

m&m's Confi jak ja bym chciała taki jęzor zobaczyć u swojego ach puki co niemożliwe:confused2: a Majka sliczności a ostatnie zdjęcie super
a oto Filiś z dzisiaj
DSC00931.jpg

reklama
m&m's - i ja popieram moniq - Maja hipnotyzuje z tych fotek:tak::-):-):-). Udaczka jak udeczka - Ona cała jest do schrupania!!! Śliczna!!!:tak::-D

Kasiu - doczekasz się języczka Filipkowego... spokojnie... za niedlugo mile Cie zaskoczy:tak::laugh2:. Pocieszny jest i z tymi stópkami w buzi i z zabaweczkami:tak:

jola466 na Twoje córeczki można patrzeć godzinami, uwielbiam oglądać ich zdjęcia, sa po prostu cudne :-)

m&m's Maja to śliczna dziewczynka, ładna kobietka z niej będzie. No i ma fajny jęzorek :-p

kasia1208 smakowały Filipkowi nóżki? :-p ładnie siedzi, słodziak z niego :tak: mamy taką samą grzechotkę - tego pomarańczowego lwa ;-)

nadrobię was kochane jutro bo mam parę stron a dziecie woła, ale przedstawiam wam spiewająca Maję, wybaczcie jakoś filmiku kiepska, ale pod reką miałam kom. a mała siedziala na stole w kuchni :-D wiec jedną ręką trzymałam Maje a drugą nagrywałam

[video=youtube;T-pL1DORwgE]http://www.youtube.com/watch?v=T-pL1DORwgE[/video]

ankzoc wybacz pytanie ale jak wrzucasz filmik?
I jak to zrobiłaś że Maja tak śpiewa? :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Kasiu, fajny akrobata z Filipka. Moja Mania raczkuje, ale nadal nie wie że ma nogi. :-):-)

Anetka, coś ty za tym aparatem robiła? widać że Zuzia nadziwić się nie może. :-D:-D
Wydaje mi się czy do Ciebie jest podobna?

aha, martalis skąd wiesz że ja też Martusia.:rofl2:

mój za to nie raczkuje i nawet nie zamierza , ale dzisiaj się obrucił z brzucha na plecy a u niego to dziwne
ja też nie umie wrzucać filmików:zawstydzona/y: a Majka super śpiewa :tak:

kasiu, ale widać smaczne stópki ma Fifi? Próbowałaś? Naprawdę takie dobre? :laugh2:

AnetkaZuzie widać lubi cuda techniki :) aparat bardzo jej się podoba. Fajne ma body :tak:

ankzoc Nieźle Maja się rozdziera. U nas jest podobnie ... tyle że mnie to już irytuje, bo cały dzień się tego znieść nie da :sorry: A może w kuchni jej się tak spodobało? :happy: No i niby filmik słabej jakości a Majeczki mega rzęski i tak widać :-)

A my wreszcie uruchomiliśmy nowy zakup :tak::-) Radości jak widać co niemiara :-)

Załączniki

• IMG_3234.jpg
    IMG_3234.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_3239.jpg
    IMG_3239.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_3244.jpg
    IMG_3244.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_3240.jpg
    IMG_3240.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_3245.jpg
    IMG_3245.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_3250.jpg
    IMG_3250.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_3253.jpg
    IMG_3253.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_3255.jpg
    IMG_3255.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 75
Tikanis....dziekuje ...bardzo mi sie milo zrobilo....:-):-)

Bohaciefka....oj tak...pilot jest najbardziej pozadana zabawka a pasek od lezaczka..no coz ..zawsze pod reka...:-D:-D:-D:laugh2::laugh2:
A te moje podwojne szczescie to pomimo podwojnych obowiazkow to za nic na swiecie bym zamienila na pojedynczego dzidzie...:happy:

Kasiu....oj juz teraz musze miec oczy dookola glowy....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

m&m's....masz naprawde przesliczna niunie.....w tej fioletowe bluzie wyglada uroczo....a te odstajace uszka na tej jednej fotce to poprostu taki przypadek...:tak:

Kasia 1208....ale Filipek to juz duzy chlopiec...slicznie sliedzi a fotki z nunami sa najlepsze...:-)

Anetka....a z czego Zuzia sie taki chichra...no niezle miny chyba musialas robic....;-);-);-)...ta piata fotka jest the best.......pieeekny i bardzo szczery usmiech..az go sie slyszy....:-D:-D

Ankzoc....oj Twoja Majunia moglaby pospiewac z moimi dziewczynami....bo moje to juz od kilku dni tylko caly dzien nanaaaaa aaaaa naaaaaaa.......oj piosenkarki nam rosna...:-D:-D:-D:-D:-D

Moniqsan....no alez Lili szczesliwa......focia trzecia wymiata...wogole tam gdzie sie smieje "pelna mordka" sa suuuper.....:-):-):-):-):-)
No i slicznie jej w tych brazowych bodziakach..tak pod kolor oczek....to te co kupilas z tymi brazowymi rajstopkami....:confused2:

A to foci Ali ( i nietylko ) w akcji...dzis juz nie bylo problemu w uchwyceniu bo caly czas buja sie jak piesek....:-D:-D

Załączniki

• DSC02370.jpg
    DSC02370.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC02376.jpg
    DSC02376.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC02384.jpg
    DSC02384.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC02375.jpg
    DSC02375.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC02386.jpg
    DSC02386.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC02388.jpg
    DSC02388.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
moniqsan - kurcze - ale mnie z Lili zachecilyście na zakup tejże maty... Nasza to juz na styk.. A tak przynajmniej koce zostaną ocalone na dywanie;-):tak::-D. W piatek będę we Wroclawiu - więc z cala pewnoscia wyhacze IKEĘ:tak::-D:-D:-D
Piekne postępy Lili ma juz na swoim koncie - tak ladnie stoi na czworaka (nam to jeszcze nie do konca sie udaje) - no i jej uhahana buzia - super!!! :-):-):-)

Do góry