reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

reklama
roseann widać, że impreza urodzinowa była udana :-)
agulek80 super pomocnik :-)
Neftis Zuzia ślicznie wyglądała w tej sukieneczce, a jeździk super :-)
luizka4don Piotruś jak zawsze uroczy, hehe a zabawa kabelkami najlepsza, super ma też piaskownice :-)
Anecia1111 super Adaś, fajnie, że już chodzi :-) Mój dopiero zaczyna za rączki...

Cudowne są te nasze Wszystkie sierpniowe brzdące!!! :-D

babeczki moje kochane... kazdy maluszek rozwija sie swoim tempem i widocznie Adasko w tej kwestii trochę wyprzedził niektóre sierpniaczki ale w końcu kazde maleństwo stanie na nóżki i pójdzie w świat i wtedy zatęsknicie czasami za tymi chwilami kiedy nasze dzieci tylko siedziały hehe... ja tęsknie często :-D

jedynie co to myślę że jemu brak chodzika pomógł w rozwoju, bo on "bezchodzikowy" :-)

wreszcie znalazłam troszkę więcej czasu żeby odpisac z osobna :-)

agulek80 widze że Marcinek też jest fanem pralki hehe ;-) słodki jest!

Neftis Zuzka to już prawdziwa panna na wydaniu, w tej sukienusi i opasce wygląda bosko :-)

luizka4don Piotruś to chyba drobinka taka jest co? ale ma świetny uśmieszek! hehe i kabelki są the best :-D a piaskownica rewelacja!

To może pokaże kilka starych zdjęć Nati

DSC04700.jpgP211210_19.25_[02].jpgP021110_08.33_[02] 2 miesiące.jpgP260910_17.01 1 miesiąc.jpgP120910_12.34 2 tygodnie.jpgP250810_12.10.jpgP230810_12.29_[01].jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
roseann ja tez o pchaczu myślałam ale jak widziałam ze Adasko ma zapędy na chodzenie bez trzymania to stwierdziłam że już mu niepotrzebny ;-) hehe a tuptuś świetny :-D

luizka no to grubiuśki a króciutki, tak mi się przynajmniej wydaje według mojego synka bo ma ponad 12 kg a ciuszki kupuję już niektóre na 92 cm...

anussia cudowna córcia!!!!

Do góry