reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

reklama
roseann widać, że impreza urodzinowa była udana :-)
agulek80 super pomocnik :-)
Neftis Zuzia ślicznie wyglądała w tej sukieneczce, a jeździk super :-)
luizka4don Piotruś jak zawsze uroczy, hehe a zabawa kabelkami najlepsza, super ma też piaskownice :-)
Anecia1111 super Adaś, fajnie, że już chodzi :-) Mój dopiero zaczyna za rączki...

Cudowne są te nasze Wszystkie sierpniowe brzdące!!! :-D

babeczki moje kochane... kazdy maluszek rozwija sie swoim tempem i widocznie Adasko w tej kwestii trochę wyprzedził niektóre sierpniaczki ale w końcu kazde maleństwo stanie na nóżki i pójdzie w świat i wtedy zatęsknicie czasami za tymi chwilami kiedy nasze dzieci tylko siedziały hehe... ja tęsknie często :-D

jedynie co to myślę że jemu brak chodzika pomógł w rozwoju, bo on "bezchodzikowy" :-)

wreszcie znalazłam troszkę więcej czasu żeby odpisac z osobna :-)

agulek80 widze że Marcinek też jest fanem pralki hehe ;-) słodki jest!

Neftis Zuzka to już prawdziwa panna na wydaniu, w tej sukienusi i opasce wygląda bosko :-)

luizka4don Piotruś to chyba drobinka taka jest co? ale ma świetny uśmieszek! hehe i kabelki są the best :-D a piaskownica rewelacja!

To może pokaże kilka starych zdjęć Nati

DSC04700.jpgP211210_19.25_[02].jpgP021110_08.33_[02] 2 miesiące.jpgP260910_17.01 1 miesiąc.jpgP120910_12.34 2 tygodnie.jpgP250810_12.10.jpgP230810_12.29_[01].jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
roseann ja tez o pchaczu myślałam ale jak widziałam ze Adasko ma zapędy na chodzenie bez trzymania to stwierdziłam że już mu niepotrzebny ;-) hehe a tuptuś świetny :-D

luizka no to grubiuśki a króciutki, tak mi się przynajmniej wydaje według mojego synka bo ma ponad 12 kg a ciuszki kupuję już niektóre na 92 cm...

anussia cudowna córcia!!!!

Do góry