reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Nadrabiam dalej, bo wczesniej niestety nie dalam rady wszystkiego bo mały mi się obudził a jestem sama w domu.

Neftis Zuzia ma super nianię :-) Wigilijnie tez wyglądacie super!!!

Inkaaa super fotki! Alperek to mały przystojniak :-D

Luizka uśmiech ma Piotruś boski :-) no a faktycznie włoski szybciej by rosły gdyby ich nie ścięli :-(

Andzia z Gabrysia widać że tez malutki klocuszek, te fałdki na nóziach

Cosya Mikołajek wyglądał super w dniu chrzru świętego

Pati super wydanie świąteczne synusia ;-)

Ehhh znowu musze uciekać. Resztę obejrze póxniej :-)

reklama
luizka, nie chcę się wtrącać ale trochę mnie ten filmik zszokował....
Nawet na chwilę nie wsadziłabym Zuźki do chodzika, a już na pewno za żadne skarby w tym wieku.
Zapytaj eksperta na tym forum Opieka i pielęgnacja a rozwój dziecka - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl czy rozsądnie robisz, to jest naprawdę dobry specjalista, ma swój cykl jako zaklinacz dzieci w Dzień Dobry TVN.
Nie chcę Ci nic narzucać, wyrażam tylko swoje zdanie.

Neftis, też byłam zszokowana. Luizka, oszczędzaj kręgosłupek swojego synalka. Takie chodziki ogólnie nie są polecane nawet dla starszych dzieci, a co dopiero dla takich maleństw jak nasze. Dr Zawitkowski chwyciłby się za głowę. Z tą zupką pomidorową też trochę pojechałaś. :szok: Ja bym się bała dać mojemu Jaśkowi. Może się nie znam, ale pomidory i ich przetwory wprowadza się dużo dużo później.
Pozdrawiam.

Neftis dorcia - jejku wsadzilam go dwa razy doslownie na 2 minuty i chodzik poszedl do piwnicy przeciez mowilam ze on w tym nie siedzi!!! Nie musze pytac sie ekspertow bo wiem ze jest za maly zeby w tym chodzic....gdyby siedzial po nie wiem ile godzin to co innego:)

To fajnie. Sorki, jeśli potraktowałaś mojego posta trochę jak atak na Twoją osobę. Jestem pewna, że wiesz co jest najlepsze dla Twojego synka. Pozdrówki.

reklama
Luizko, Piotruś niesamowity :-)
Dzielnie daje radę, jeszcze chwila i pewnie będzie raczkował :-D

A to Mikołaj walczy z tartym jabłuszkiem :-)
31122010309.jpg

Do góry