reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

No u nas też zatyka... Po marchewce ostatnio 24h nie było kupy, od tamtego czsu marchewki nie dałam, ale dałam zupkę jarzynową z marchewką, no i nie wiem, chyba ból brzuszka był po tym. Myślę więc żeby podać jeszcze raz samą marchewkę, ale dodać obok herbatkę. A Ty już nie podasz w ogóle marchewki? A jak u Was wchodzą dania z marchewką pośród pozostałych składników?

napiszę Ci na wątku pokarmowym :p bo moderatorki zabiją :D

reklama
Zuzanka maltretuje zabawkę;)
[video=youtube;Z8vfa7st3RM]http://www.youtube.com/watch?v=Z8vfa7st3RM[/video]

Neftis ale sie wyzywa na tej zabawce hi hi, skąd ja to znam:pPP ...łądna, duza dziewczynka:)

A to mój akrobata szaleje na kanapie pod moim czujnym okiem:)

[video]http://tinypic.com/r/2j9ipu/7[/video]

Bombusiu - fajnie wywija ;-) mój też ostatnio tak śmiesznie nauczył się tyłkiem podrzucać i pełza do tyłu:-D
dzieciaczki wszystkie śliczne, fantastycznie patrzy się jak się rozwijają:tak:

Neftis Zuzia swietnie poradziła sobie z tą zabaweczką, sliczna dziewczynka:-)
Bombusiu faktycznie z Alanka to niezły akrobata, super sobie radzi, a jaki duży już z niego chłopczyk i widać silny, naprawdę słodziak:-)

IMG_7114.jpgMarcin dziś 1 raz jadł jabłko z marchewką, smakowało:-)
IMG_7120.jpg

reklama
Do góry