reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

neftis kupiłam na all... nie ma metki:/

słodziaki:)))))))))))))))))))))))))))))))))) nie moge pisac za bardzo bo usypiam małą...

reklama
DobraCzarownica, Marianna - slodkie te wasze dzieciny:)

A nasza Matylda uwielbia spac w lezaczku...no i tu moje obawy, bo taki dzidzius to chyba nie powinien zbyt dlugo w lezaczku byc. W nocy spi jak ta lala w lozeczku, a w dzien zalezy w lozeczku albo w lezaczku :p

Mój też od dziś zaliczył juz lezaczek z zawieszonymi grzechotkami, spokój był całe pół godziny huuuura, ale mój synek ma ustawioną na razie pozycję leżącą, bo na wpółsiedzącą to stanowczo za wczesnie!

3 tygodnie.jpg a to mój Bartosz na zdjęciu ma już 3 tyg.

ciamajdko mój mały prawie każdą noc spał z nami, wczoraj dopiero odniosłam sukces wychowawczy i spał całą noc w łózeczku:) mam nadzieję że teraz już będzie lepiej! i że wreszcie sie wyśpimy, bo niestety ale łózko ledwo dla nas dwoje starcza!

Przesliczny synek i kochani rodzice- mamusia wyglada cudownie:)))

Zobacz załącznik 280531 a to mój Bartosz na zdjęciu ma już 3 tyg.

ciamajdko mój mały prawie każdą noc spał z nami, wczoraj dopiero odniosłam sukces wychowawczy i spał całą noc w łózeczku:) mam nadzieję że teraz już będzie lepiej! i że wreszcie sie wyśpimy, bo niestety ale łózko ledwo dla nas dwoje starcza!
Ale slodko mi sie spi- :tak::-).

No to spróbuję jeszcze raz :-)
Oto nasze Serduszko Mikołaj :-) Kawał mężczyzny:-) 4460g, 58cm :-)

Zobacz załącznik 280244
Przesliczne oczy ma Twoje malenstwo,:tak:-slodkosci.

Zobacz załącznik 280103Zobacz załącznik 280101Zobacz załącznik 280100Zobacz załącznik 280099Zobacz załącznik 280098Zobacz załącznik 280097

Lila śpi w zasadzie w łożeczku, nad ranem jak M wstanie i chce dospac po karmieniu to juz jej nie odkłądam, tylko śpimy razem ile wlezie:)
Cudowna Lila i kochany braciszek- ciekawa jestem czy moje malenstwa beda zgodne za rok. Super.

A jesli chodzi o spanie w lozeczku to moje malenstwo nie spedzilo jeszcze ani jednej nocy ze mna w lozku- no moze raz mi sie przysnelo po karmieniu ze 2 godz:)))A wiec na rzie spi w mini lozeczku - takie malenkie co mam go blisko do 3 miesiaca. A pozniej pojdzie w lozko, no zobaczymy co wtedy bedzie- ale generalnie to mysle ze kazdej z nas przyda sie konsekwetnosc- wkladamy w lozko i przetrzymujemy.
Moja Wiki spala wylacznie w lozku do1.5 roczku - pozniej sama zaczela do nas przychodzic:( no ale trudno, ja bylam w ciazy wiec nam to coraz mniej przeszkadzalo. Szymonkowi tez raczej nie pozwolimy spac z nami, chociaz milo jak takie malenstwo sie w Ciebie wtuli.

Wszystkie dzieciaczki cudne :-) takie fajne ludki ;-)
Ciamajdko - mój też śpi ze mną, po 1 sam nie lubi, po 2 na razie nie mamy gdzie postawić łóżeczka - po przeprowadzce w październiku spróbuje go przyzwyczajać do łóżeczka choć boję się że to może być trudne... A marzy mi się żeby w końcu przespać noc w łóżku w ramionach męża:sorry2: ech...

reklama
Do góry