reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Jaś ma w sobie mnóstwo uroku:) No, a na sobie świetny sweterek;)

Zuzka się przypomina:)
P1180936.jpgP1180966.jpg

reklama
Madziu wydaje mi się że Jaśko jest bardzo podobny do Ciebie, wprawdzie nie widzialam taty, ale kiedys dawalaś fotki chyba z zoo i tak mi się kojarzy że kropka w kropkę mamusi synuś :) Sweterek czadowy :)
Neftis Zuzanka jest taka ogromna? Czy mi sie wydaje że główka wystaje jej znad łóżeczka? :) Cudna!

Neftis Zuzia jest słodka, a ta spineczka dodaje Jej uroku :-) Marcin ma jeździk już od jakiegoś czasu, sprawnie na niego wsiada i zsiada. Jeździ w większości do tyłu ale stopniowo stara się do przodu. Czasami też sobie go pcha. Zuzia też szybko ogarnie o co chodzi:tak:
Madziu Jaś ślicznie się uśmiecha i jaki elegancik :-)
pati Miłoszek jest słodki :-)

Misssi, ogromna to takie mało przyjemne określenie;D Ale tak, jest bardzo wysoka jak na swój wiek, wzrost ma po nas, do tego ma długie nogi:) Najśmieszniej wygląda jak się przeciąga na leżąco, jest wtedy taka długaśna, że normalnie nie dowierzam. Ostatnio lekarz myślał, że przyszłam z dwuletnim dzieckiem lol;) Może będzie z niej druga Anja Rubik;D

Neftis faktycznie duża dziewczynka z Zuzi:) śliczna jest:)
Agulek Jasio odstawił się na impreze urodzinową prababci:)
Misssi jak Jasio był maluti to był bardzo podobny do mnie, a teraz to wszyscy mówią że do taty jest podobny więc nie wiem:), poniżej wstawiam zdjęcia Jaśka jak miał 2 miesiące, moje jak byłam w podobym wieku i moje i meża obecne zdjęcie tak do porównania;)
IMG_8364.jpgMADZIA.jpgBez

Nefits oczywiście mialam na myśli to że Zuzia jest bardzo duża, ale napisałam ogromna bo taka wydała mi się na tej fotce w łózeczku :-) Oczywiście pozytywnie :) Modeleczka będzie.
Madziu na tym Twoim zdjęciu z dzieciństwa to identyko spojrzenie macie z Jasiem. W sumie to z męża też dużo synuś ma, ale jednak obstawiam że wiecej do Ciebie podobny, chociaż pewni zalezy jaką minkę zrobi, no i jak rośnie to też się zmienia, raz bardziej do jednego a raz do drugiego bardziej podone się robi. Bardzo ładna z Was para :)

IMG_5060.jpgIMG_5074.jpg

Wersja jesienno-zimowa Miłosza (dziś było na prawdę zimno:tak:)

mls - słodka mała Gaja, widać że śmieszek z niej, fajnie ubrana w tą chustkę i czapeczkę, no i słodko wygląda w szlafroczku:-)
Neftis - Zuzka super panienka, a ile ma wzrostu? Mama wysoka i zgrabna to i córcia miała po kim odziedziczyć:-D
Madzia83 - wow, niezłe podobieństwo, mój Miłosz to cały tata, od początku wszyscy tak mówią

reklama
Do góry