reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

martatt, Zuzia ma osiem zębów ale pierwszy wyszedł jej dopiero w siódmym miesiącu.

panienka, bez przesady z tą czapką, moja w upał póki jedzie w wózku i jest w cieniu parasolki to nie ma nic na głowie, jak siadamy na koc albo idziemy na plac zabaw to zakladam jej cienki kapelusik (bez osłonek na uszy), w ogóle nie przejmuje się uszami i bardzo współczuję dzieciom, które w 35 stopniowym upale mają czapy zawiązane pod brodą:( Jak jest trochę chłodniej, tak, że ubieram Zuzkę na długi rękaw, na głowe zakladam jej chustkę i też nie sprawdzam co 5min czy uszy ma zakryte. Jestem zdania, że czapka jest po to, by nie zmarznąć, a skoro nie warunków do marznięcia to czapa też nie jest potrzebna;)
Dodam jeszcze tylko, że (odpukać) Zuzia jeszcze mi nie chorowała.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia_83 ale Jaś już urósł!!! pamiętam jedno z jego pierwszych zdjęć (nie wiem dlaczego ale go zapamiętałam) i normalnie chłopak z niego dużyyyyy, chociaż drobnej budowy! i chyba ciutkę się zmienił na buźce :-)

Neftis Zuzka jaka laseczka :-) hehe ale jaka malutka złośnica ;-) słodka! a Ty laseczka ze ho ho :-)

martatt słodką masz niunię! a co do czapek to mój też często (nawet bym powiedziała że bardzo często) bez jeździ a jesli już mu zakładam to kapelusz bez nauszników albo czapkę z daszkiem... bo moim zdaniem problemy z uszami wynikają ewentualnie z przeciągow a nie z przebywania na dworze, nawet w wietrzny dzien. Jedynie jak jest zimniej to zakładam mu tzw pilotkę :-)

Anecia dziękujemy za miłe słowa:) ja cały czas przejmuję się że mój Jaś to taki chudzielec:) ale fajnie że tu na forum też uważacie że on wcale nie wygląda tak jakby ważył niecałe 7kg:)
Neftis Zuzia jest przeurocza:) nie mogę się na nią napatrzeć:)
Martatt super dziewczyny wyglądacie:) a ptaszor też fajny:) ja też lubie robić zdjęcia ale ostatnio czasu jakos brakuje:)
Panienka co do czapek to my jak jest ciepło też zakładamy tylko kapelusik:) ale musze się rozejrzeć za jakąś chustą:)
A tu kilka zdjęć Jasia z piątku i z niedzieli:)
IMG_0334.jpgIMG_0343.jpgIMG_0358.jpgIMG_0356.jpgIMG_0369.jpgIMG_0371.jpg

Madziu Jaś jest słodki i nie martw się Jego wagą, mój Marcin też nie waży wiele ;-)
Neftis Zuzia jest śliczna, a Ty wowww!
martatt pojawiaj się jak najczęściej ze swoją ślicznotką :-)
a tu my z psem mojego Taty, w niedzielę.
z Ogim.jpg

Agulek ślicznie razem wyglądacie:) a pies super:)
Lilijanno ale rozbawiona Ada:) i ślicznie sama stoi:) ciekawe kiedy mój Jaś wogle zacznie się przemieszczać:)

cześć dziewczyny, dawno mnie nie było a dzieciaczki są już takie duże!
no i jak już wcześniej wspomniano przesłodkie wszystkie sierpniowe bąble!
nie wspomnę o mamusiach - kwitnące młode mamy!
- aż miło zaglądnąć i popatrzeć na Was;)
pochwalę się moją malutką Ingunią;)

Załączniki

• BILD0461.jpg
    BILD0461.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 70
  • BILD0441.jpg
    BILD0441.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Madzia83 super chłopak, a jaki irokez:) ja mojej też robiłam ale już ma za długie włoski i tylko jej kręcę loka małego z przodu:)))
Agulek80 świetnie wyglądacie, ale pies bije wszystko! Rewelacja, będzie syn go używał jak konika :p
Lilijanna Adusia śliczna, roześmiana :) wspaniały Skarbek!
Nervita , fajną masz włochatkę:) a jaką ma sukienunię w groszki, my mamy podobną ale fioletową:)

Do góry