reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

reklama
Śliczne są wszystkie sierpniowe dzieciaczki:) a tu kilka naszych zdjęć z niedzielnej wyprawy do zoo:)

IMG_0187.jpgIMG_0189.jpgIMG_0237.jpgIMG_0246.jpgIMG_0250.jpgIMG_0266.jpgIMG_0269.jpgIMG_0281.jpg
pencil.png

Martatt mieszkamy w Gdańsku, więc w zoo też byliśmy w Gdańsku:) Jasiowi bardzo się podobało, oglądał zwierzątka ale chyba bardziej interesowali go inni zwiedzający ludzie:) tak sobie teraz spojrzałam że mieszkasz w Grójcu mój mąż pochodzi z tamtych stron:) mieszkał w takiej małej miejscowości między Grójcem a Górą Kalwarią:)

Ooo jaki tu ruch:) Wspaniałe dzieciaczki, wszystkie takie radosne.
Dawno nas nie było, Zuzka rośnie, przypomnimy się;)

P1120123.jpgP1130805.jpgP1120151.jpgP1130745.jpgP1130559.jpgP1120660.jpgP1130523.jpgP1130580.jpgP1130780.jpg

Załączniki

• P1130741.jpg
    P1130741.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Madziu to Mąż musi Cię bardzo kochać, skoro taki kawał za Tobą pojechał :))) no fakt, moja Niunia w zoo była zachwycona, a przede wszystkim ilością innych Dzidzi, które nie mniej bacznie przyglądały się jej:) już niebawem jedziemy ponownie, a głównie przez moją nową pasję- fotografia ptaszorów :D poniżej ja z Wikunią w zoo... kiepsko jeszcze z moim powrotem do dawnej smukłości, ale cóż... nie będę się ukrywać jak dzikus po drugiej stronie monitora... swoją drogą, trochę słońca też by mi się przydało. A obok, przedstawiam- PTASZOR :D nie wiem co to, ale nie mogę doczekać się naszego następnego spotkania :)
DSC06078.jpgDSC06011.jpg

Neftis, córeczkę masz super, a ile ma ząbków- wooow!!! Mojej się pierwszy wykluwa dopiero! No i korzystając z okazji pogratuluję szczupłej figurki.:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry