reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Fusik - nareszcie padło mądre zdanie.
Osobiście jestem przeciwna takim rzeczom jak szelki czy chodzik, ale każda mama swój rozum ma :)

A to Adrianna sama siedzi, aczkolwiek jak coś mocno zainteresuje to czasem zapomina, że glebę można zaliczyć, szczególnie jak coś a plecami szeleści :laugh2:

1. Śpiewam sobie z pieskiem ;-)
2. W końcu wiem, do czego ta żyrafa służy :-p
3. A kuku :laugh2:

Zobacz załącznik 330804Zobacz załącznik 330805Zobacz załącznik 330806

reklama
Lilijanna - no ślicznie siedzi ;-) no i zgodze się że zyrafa jest pyszna :-)

ale obserwując zdjęcia to maluszki bardzo ładnie siedzą :-) tylko ta moja latawica nie chce .... na dupci nie może usiedzieć, łazi za to po calej podłodze, a raczej pełza , moment i jest na drugim końcu pokoju,
dzisiaj byłam z nia w jej pokoiku i coś tam ukladałam w szafie, panna na podłodze .... nagle słysze łup, o matko nie ma małej ....a łobuziara u brata w pokoju rozwala zabawki :szok:, nie ma tam bardzo daleko ale ze 3 metry to jest ...

Lilijannna - Adrianna slicznie siedzi,a jak ladnie sie bawi:-) moj tez zapomina sie niekiedy i gleby zalicza;-)
Fusik - to Ty juz musisz miec oczy dookoła glowy widze:tak: moj to troche tylko pelza i do tylu to mu lepiej idzie przemieszczanie a Twoja to juz tak fajnie:-)

Lilijanna Adrianna pięknie siedzi. Widzę że dzieciaczki już siadają i pełzają, tylko mój mały leniuszek by się tylko zabawkami bawił na brzucholu... Powiedzcie, Wy Wasze maluszki same sadzacie? Czy one same się podnoszą do siadu?

Luizka - swietny jest Piotrus a z ta piatka superrr:-) nasz misiek piatke i czesc daje,ale papa nie chce robic Twoj widze podobnie:-)
spiac 001.jpgspiac 004.jpg

a my tak sobie spimy po sniadanku;-)

reklama
Do góry