reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Fusik - nareszcie padło mądre zdanie.
Osobiście jestem przeciwna takim rzeczom jak szelki czy chodzik, ale każda mama swój rozum ma :)

A to Adrianna sama siedzi, aczkolwiek jak coś mocno zainteresuje to czasem zapomina, że glebę można zaliczyć, szczególnie jak coś a plecami szeleści :laugh2:

1. Śpiewam sobie z pieskiem ;-)
2. W końcu wiem, do czego ta żyrafa służy :-p
3. A kuku :laugh2:

Zobacz załącznik 330804Zobacz załącznik 330805Zobacz załącznik 330806

reklama
Lilijanna - no ślicznie siedzi ;-) no i zgodze się że zyrafa jest pyszna :-)

ale obserwując zdjęcia to maluszki bardzo ładnie siedzą :-) tylko ta moja latawica nie chce .... na dupci nie może usiedzieć, łazi za to po calej podłodze, a raczej pełza , moment i jest na drugim końcu pokoju,
dzisiaj byłam z nia w jej pokoiku i coś tam ukladałam w szafie, panna na podłodze .... nagle słysze łup, o matko nie ma małej ....a łobuziara u brata w pokoju rozwala zabawki :szok:, nie ma tam bardzo daleko ale ze 3 metry to jest ...

Lilijannna - Adrianna slicznie siedzi,a jak ladnie sie bawi:-) moj tez zapomina sie niekiedy i gleby zalicza;-)
Fusik - to Ty juz musisz miec oczy dookoła glowy widze:tak: moj to troche tylko pelza i do tylu to mu lepiej idzie przemieszczanie a Twoja to juz tak fajnie:-)

Lilijanna Adrianna pięknie siedzi. Widzę że dzieciaczki już siadają i pełzają, tylko mój mały leniuszek by się tylko zabawkami bawił na brzucholu... Powiedzcie, Wy Wasze maluszki same sadzacie? Czy one same się podnoszą do siadu?

Luizka - swietny jest Piotrus a z ta piatka superrr:-) nasz misiek piatke i czesc daje,ale papa nie chce robic Twoj widze podobnie:-)
spiac 001.jpgspiac 004.jpg

a my tak sobie spimy po sniadanku;-)

reklama
Do góry