reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

DJMka operacyjnie więc blizna dosyć spora, zawsze była płaska i jasna węc mi nie przeszkadzała ale boję sie, że się nie skurczy po ciąży ;/

marcia331 mój się powoli ujawnia :p a za miesiąc pewnie wyskoczy wielki bęben :p Twój brzusio śliczny i spory a tydzień młodszy :p ale chyba jesteś nie za wysoka prawda? i dołączam do prośby dagmar pokazuj brzusio!!! :)

reklama
Jouluatto Twój brzusek niezmiennie mnie zachwyca :)

Dagmar serio z Ciebie hardcore :p

tylko troszkę ;)

Zobacz załącznik 602742Zobacz załącznik 602743 a to my dzisiaj :) czy któraś z mam się orientuję jak wygląda sprawa z bliną po wyrostku? bo mi się bardzo rozciągnęła i zastanawaim się jak to będzie po ciąży..

super brzuś, malutki :)

Piękne brzusie dziewczynki!!! Rosną w oczach! Chociaż nina twój jeszcze nie taki bardzo duży.
Ja też rosnę i rosnę!!! Dagmar do Ciebie też już mi pewnie nie tak daleko. Chociaż Ty mogłabyś się pochwalić jakimś nowym zdjęciem, bo już dawno Twojego wygodnego mieszkanka dla Łucji nie widzieliśmy!
A to my 25t4d
Zobacz załącznik 602765

nooo gonisz mnie widzę :D

DSCI0685.jpg

28tc

Zrobiłam

Załączniki

• DSCI0685.jpg
    DSCI0685.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Piękne brzusie dziewczynki!!! Rosną w oczach! Chociaż nina twój jeszcze nie taki bardzo duży.
Ja też rosnę i rosnę!!! Dagmar do Ciebie też już mi pewnie nie tak daleko. Chociaż Ty mogłabyś się pochwalić jakimś nowym zdjęciem, bo już dawno Twojego wygodnego mieszkanka dla Łucji nie widzieliśmy!
A to my 25t4d
Zobacz załącznik 602765

no duzy brzusio! a jeszcze przed nami tyle tygodni :-)

Do góry