reklama
dagmar
Fanka BB :)
Dagmar- nie masz jakiegos mega wielkiego, tylko sliczniutki i zgrabniutki!
eee tak wyszło a jeszcze tłuszczyk obok mi się zwija :/
Tak dzisiaj gin powiedział, że mało przybrałam bo dokładnie 2,5 kg a jak się w lustrze przeglądam to widzę smoka :O :O :O
Jak się patrzę na Wasze brzuszki to Wam zazdroszczę bo też chciałabym mieć taki malutki i zgrabniutki a z tego co widzę to narazie mój wygląda jak cysterna i przytyłam najwięcej. Wiem wiem, moja wina tylko że ja na prawdę jem praktycznie tyle co i przed ciążą buuu..
Dzisiaj wizyta i lekarz znowu będzie się czepiał że za dużo przytyłam (+2,5 przez 4tygodnie), pewnie przez to taka zdołowana jestem tym moim wielkim brzuchalem..
Dzisiaj wizyta i lekarz znowu będzie się czepiał że za dużo przytyłam (+2,5 przez 4tygodnie), pewnie przez to taka zdołowana jestem tym moim wielkim brzuchalem..
Kroczku wiem i przez 4tygodnie jest ok a przed samą wizytą jak staję na wadze to aż mnie ciarki przechodzą, pocieszam się tylko tym że szwagierka mojego brata ma termin na 15 marca czyli dwa tygodnie przed moim i już ma +19kg
także może ze mną nie jest tak tragicznie, nie brałabym tego tak do siebie ale np ostatnio u teściów na obiedzie teściu mówi do teściowej zobacz kochanie synowa zjadła wszystko z talerza i głupi uśmiech do tego! I ciągle komentarze, że o matko jaki masz już duży brzuch, myślałam że już zaraz rodzisz wrrr

ancona nie przejmuj się tą wagą! ja już jestem 9,5kg na plusie, potem się zrzuci. a teściowi to bym powiedziała kilka niemiłych słów. powiedz, że sobie takich komentarzy nie życzysz jak sami nie rozumieją, że to nie na miejscu. Nie ma się co cackać i stresować siebie i maluszka, szkoda waszych nerwów
zawse możesz podesłać numer do teścia i zrobimy porządek hehe
weź przykład z kroczka i olej to 
Evelinkaaa
Dziewczynki jakie piękne brzuszki :-) ale wy wszystkie zgrabniutkie jesteście SUPER :-)))))
reklama
Jotemka
Laski, teściowie coś strzelą i potem zostaje smrodzik, wiem cos o tym. Nie myslą o tym, że sprawiają ból czy przykrość. To okropne, wiem.
Mnie wkurza jak słyszę, ze mam super i z górki i nie wiem co to zmęczenie, czy też co to żylaki (są już operacyjne i miałam się zapisać na zabieg kiedy okazało się, ze jest Bąbel), bo wszelkie moje niedogodności są tyciunie w porównaniu z tym co przeszła teściowa....
Mnie wkurza jak słyszę, ze mam super i z górki i nie wiem co to zmęczenie, czy też co to żylaki (są już operacyjne i miałam się zapisać na zabieg kiedy okazało się, ze jest Bąbel), bo wszelkie moje niedogodności są tyciunie w porównaniu z tym co przeszła teściowa....
Podziel się: