reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Ja dzisiaj stanelam na wadze i co? 10 kg na plusie!! O tyle dobrze ze od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu przytulam tylko 1kg i to w swieta. Od swiat waga stoi. Mam nadzieje ze troche przystopuje. Dla porownania w tym samym czasie pierwszej ciazy mialam chyba 6,5-7kg do przodu. No ale startowalam z wiekszej wagi wiec to tez inaczej.

reklama
Dziewczyny piekne brzuszki! :)

Dziekuje za mile slowa :)
Dagmar, terminy mamy blisko to nic dziwnego ze brzuszki podobne ;)

Anacona najwazniejsze jest to jak Ty sie czujesz we wlasnym ciele, a nie co uwaza tesciowa... Wiem ze ciezko w tym stanie puszczc takie durne zarty mimo uszu, ale postaraj sie.

Choc odnosnie wagi to ja tez przezylam wczoraj lekki szok u gin, bo okazalo sie ze mam na plusie 9kg. Jak i gdzie to poszlo nie mam pojecia, bo wszyscy mi mowia ze wygladam jakby mi tylko brzuszek doczepiono a tak to figura niezmieniona zupelnie... Mozliwe zeby sie woda w organizmie az tak zatrzymywala? Ja chyba mam do tego tendencje bo zawsze kilka dni przed okresem mialam ok 3-4kg na plusie. Sama zadnych zmian u siebie poza brzuszkiem nie obserwuje w figurze szczerze mowiac, wiec naprawde zadziwil mnie ten wynik.
Ale kit z tym co mowi waga, mi tam sie to co widze w lustrze podoba i glupie cyferki nie beda mi psuly radosci z rosnacego brzuszka :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam co wcale nie znaczy że do Was nie zaglądam :tak:

Przedstawiam po raz 2 mój brzusio :) Już się mi ciężko chodzi, nie dam rady iść szybko bo mnie kolka łapie, natomiast mam większy apetyt :-) Już ponad 70 kg na wadze jest a gdzie tam do porodu??:szok:Pozdrawiam :-)
DSC_9207.jpg

Załączniki

• DSC_9207.jpg
    DSC_9207.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 99
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam co wcale nie znaczy że do Was nie zaglądam :tak:

Przedstawiam po raz 2 mój brzusio :) Już się mi ciężko chodzi, nie dam rady iść szybko bo mnie kolka łapie, natomiast mam większy apetyt :-) Już ponad 70 kg na wadze jest a gdzie tam do porodu??:szok:Pozdrawiam :-)
Zobacz załącznik 604013

ladny brzusio, a apetyt to dobrze, ze masz, tylko zdrowo jedz :-)

to mój brzuszek sprzed tygodnia :) dzidzia podobno pokaźnych rozmiarów, więc zaczynam się bać, jak to z jej wychodzeniem na świat będzie ;))

24 tydzień_1.jpg

Załączniki

• 24 tydzień_1.jpg
    24 tydzień_1.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 159
reklama
Do góry