reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Ja dzisiaj stanelam na wadze i co? 10 kg na plusie!! O tyle dobrze ze od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu przytulam tylko 1kg i to w swieta. Od swiat waga stoi. Mam nadzieje ze troche przystopuje. Dla porownania w tym samym czasie pierwszej ciazy mialam chyba 6,5-7kg do przodu. No ale startowalam z wiekszej wagi wiec to tez inaczej.

reklama
Dziewczyny piekne brzuszki! :)

Dziekuje za mile slowa :)
Dagmar, terminy mamy blisko to nic dziwnego ze brzuszki podobne ;)

Anacona najwazniejsze jest to jak Ty sie czujesz we wlasnym ciele, a nie co uwaza tesciowa... Wiem ze ciezko w tym stanie puszczc takie durne zarty mimo uszu, ale postaraj sie.

Choc odnosnie wagi to ja tez przezylam wczoraj lekki szok u gin, bo okazalo sie ze mam na plusie 9kg. Jak i gdzie to poszlo nie mam pojecia, bo wszyscy mi mowia ze wygladam jakby mi tylko brzuszek doczepiono a tak to figura niezmieniona zupelnie... Mozliwe zeby sie woda w organizmie az tak zatrzymywala? Ja chyba mam do tego tendencje bo zawsze kilka dni przed okresem mialam ok 3-4kg na plusie. Sama zadnych zmian u siebie poza brzuszkiem nie obserwuje w figurze szczerze mowiac, wiec naprawde zadziwil mnie ten wynik.
Ale kit z tym co mowi waga, mi tam sie to co widze w lustrze podoba i glupie cyferki nie beda mi psuly radosci z rosnacego brzuszka :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam co wcale nie znaczy że do Was nie zaglądam :tak:

Przedstawiam po raz 2 mój brzusio :) Już się mi ciężko chodzi, nie dam rady iść szybko bo mnie kolka łapie, natomiast mam większy apetyt :-) Już ponad 70 kg na wadze jest a gdzie tam do porodu??:szok:Pozdrawiam :-)
DSC_9207.jpg

Załączniki

• DSC_9207.jpg
    DSC_9207.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 86
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam co wcale nie znaczy że do Was nie zaglądam :tak:

Przedstawiam po raz 2 mój brzusio :) Już się mi ciężko chodzi, nie dam rady iść szybko bo mnie kolka łapie, natomiast mam większy apetyt :-) Już ponad 70 kg na wadze jest a gdzie tam do porodu??:szok:Pozdrawiam :-)
Zobacz załącznik 604013

ladny brzusio, a apetyt to dobrze, ze masz, tylko zdrowo jedz :-)

to mój brzuszek sprzed tygodnia :) dzidzia podobno pokaźnych rozmiarów, więc zaczynam się bać, jak to z jej wychodzeniem na świat będzie ;))

24 tydzień_1.jpg

Załączniki

• 24 tydzień_1.jpg
    24 tydzień_1.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 149
reklama
Do góry