reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
ja to wyjść z podziwu nie mogę jak to leci. Dopiero co wszystkie pisałyśmy jak to nic nie widać a popatrzcie teraz na te brzuszki :)

dagmar też mnie to zadziwia jak ten czas leci, dzidzie w brzuchach coraz większe..nawet na moim malutkim to widzę bo zawsze miałam płaski brzuszek a teraz jednak mała piłeczka i to niesamowite, że w środku siedzi moja mała córeczka :D coś pięknego, nie mogę się jej już doczekac :)

AguniaGR, ja bardzo długo nie miałam w ogóle brzuszka, dopiero z tydzień temu mi nagle "wyskoczył". Teraz już coś tam widać, ale nadal nie jest chyba za duży. Myślę, że to kwestia czasu. Chociaż mam b. szczuplutką koleżankę, u której nawet pod koniec ciąży z trudem można było coś dostrzec.

Ermilka, Edysiek - śliczne brzuszki!

Edysiek- ślicznie wygladasz a brzuszek uroczy

Ermilka- piękny brzusio.

Agunia- Nina- doczekacie sie swoich brzuszków. Przeważnie w pierwszych ciążach brzuszek pokazuje sie póżniej. Ostatnio była u mnie koleżanka w 13 tyg. chuda jak łodyga żadnego brzucha a ja w 13 tyg. juz miałam kilka kilosów do przodu i brzuszek widoczny.

reklama
Ermilka, Edysiek, fajne brzucholce. Pięknie rosną, a dzieciaczki tam coraz większe też :-)

Hmm.... u mnie niestety ciągle nic nie widać. Czy jest tu jeszcze jakiś ewenement podobny do mnie?

Agunia, w pierwszej ciąży tak miałam niesawoicie długo myłam płaska, potem lekko wzdęta... w 7 miesiacu chodziłam z rozsuniętym suwakiem w zwykłych spodniach... Ciazowe portki założyłam w 8 miesiącu...

Do góry