reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
śliczne brzuszki

A ja tak dla odmiany pokażę się cała WP_000961.jpg

Załączniki

• WP_000961.jpg
    WP_000961.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 182
A to my w połowie.
Kurcze, wstyd mi za tył zdjęcia ale jak to się mówi, szewc bez butów chodzi. Mąż robi meble, po przeprowadzce w kwietniu zrobił szafę i od tego czasu nie ma kiedy zamontować drzwi, buuu

Załączniki

• DSC_0415.jpg
    DSC_0415.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 111
czesc Dziewuszki od czasu do czasu wchodze na forum zeby poczytac ciekawostki, wypowiedzi forumowiczek:-), a najbardziej lubie temat " zdjecia naszych rosnących brzuszkow":-) podgladam wasze zdjecia, sprawia mi to radosc widze jakie macie sliczne brzuszki, mam mozliwosc porownac ze swoim brzuszkiem, moze dolacze do Was zeby cieszyc sie naszymi malutkimi pociechami, wymieniac swoimi pogladami, czerpac z waszych podpowiedzi.
Pozdrawiam Wszystkie Kwietniowki:-)

gosia im więcej nas tym weselej:) Też jesteś z kwietnia? Czasami tylko jak jest dużo postów to nie pamięta się która co napisała:))

reklama
Do góry