reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
wlasnie dziewczyny Wy sie strasznie opuszczacie z tym wrzucaniem fotek!!!
no dawajcie!!!

ja tez jeszcze 2-3 tyg temu mialam nieduzy brzuszek, a teraz mi wyskoczyl, same zobaczcie:

DSC_0586.jpgDSC_0595.jpg16 tydz i 3 dni.jpgDSC_0681.jpgDSC_0703.jpg

Zdjecia od 12 tyg do 20 tyg wrzcilam co 2 tyg, jak zakladalam luzne ubranie to naprawde dziewczyny z pracy mowily, ze mam maly brzuszek, a teraz to juz mi widac, jeszcze druga polowa ciazy, a dzis skonczylam 21 tydz :-)

Załączniki

• DSC_0586.jpg
    DSC_0586.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0595.jpg
    DSC_0595.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 58
  • 16 tydz i 3 dni.jpg
    16 tydz i 3 dni.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0681.jpg
    DSC_0681.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0703.jpg
    DSC_0703.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 73
Madziu bardzo ladny brzuszek, ja tez dzisiaj mialam zrobic zdjecie ale oczywiscie zapomnialam jutro wrzuce na pewno:-) a z tygodnia na tydzien widac roznice, nawet nie wiem kiedy:happy2:

Żebyście nie mówiły, że jestem gołosłowna to wrzucam swoje zdjęcia. Pierwsze jest z 16 tygodnia, a drugie z tego weekendu, tj. 21 tydzień i 1 dzień ciąży.
16 tydzień 2.jpgtydzień 21 - 2.jpg

Załączniki

• 16 tydzień 2.jpg
    16 tydzień 2.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 83
  • tydzień 21 - 2.jpg
    tydzień 21 - 2.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 97
noi tera sa dowody!
faktycznie brzuszek maly, ale widze, ze jestes bardzo szczuplutka, wiec taki masz brzuszek i juz, jak sie dzidzi rozwija prawidlowo to sie ciesz, ze masz maly brzuszek :-)

No Aguś faktycznie masz nieduży brzuszek:) Ale może to i dobrze bo potem mniej będzie do zgubienia:) Ale widzę na pierwszym zdjęciu że masz super włosy:) Loki czy fale to naturalnie czy robisz czymś:)?

Agunia faktycznie brzuszek niewielki. Wiem ze fajnie jest cieszyc sie ciazowym brzuszkiem i moc go eksponowac ale dziewczyny maja racje, ze przynajmniej nie bedzie Ci tak przeszkadzal. Hehe a ja tez od razu zwrocilam uwage na wlosy :-) bardzo ladne

No właśnie chciałabym się już pocieszyć brzuszkiem, a tu ciągle nie ma czym. Na początku wszyscy mówili, że skoro jestem szczupła to pewnie bardzo szybko będzie po mnie widać ciążę, a jest wprost przeciwnie. W sumie to większość ludzi w pracy patrzy już na mnie podejrzliwie, czy aby na pewno jestem w ciąży ;-)

I dziękuję bardzo za komplementy w sprawie włosów. Są bardzo gęste i żeby je jakoś ujarzmić robię sobie hydroloki. A tak w ogóle to bardzo polecam ten sposób układania włosów, bo wałki grzeją się w specjalnym urządzeniu przez 10 minut, później nakłada się je na włosy (ja trzymam je godzinę), a efekt utrzymuje się przez kilka dni.

reklama
Ja ostatnio włosy obciełam i nie mam na czym loków robić:( Ale może szybko odrosną:) tylko że ja mam mało podatne włosy i proste jak kołki:)

Do góry