reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
wlasnie dziewczyny Wy sie strasznie opuszczacie z tym wrzucaniem fotek!!!
no dawajcie!!!

ja tez jeszcze 2-3 tyg temu mialam nieduzy brzuszek, a teraz mi wyskoczyl, same zobaczcie:

DSC_0586.jpgDSC_0595.jpg16 tydz i 3 dni.jpgDSC_0681.jpgDSC_0703.jpg

Zdjecia od 12 tyg do 20 tyg wrzcilam co 2 tyg, jak zakladalam luzne ubranie to naprawde dziewczyny z pracy mowily, ze mam maly brzuszek, a teraz to juz mi widac, jeszcze druga polowa ciazy, a dzis skonczylam 21 tydz :-)

Załączniki

• DSC_0586.jpg
    DSC_0586.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_0595.jpg
    DSC_0595.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 60
  • 16 tydz i 3 dni.jpg
    16 tydz i 3 dni.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0681.jpg
    DSC_0681.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0703.jpg
    DSC_0703.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 75
Madziu bardzo ladny brzuszek, ja tez dzisiaj mialam zrobic zdjecie ale oczywiscie zapomnialam jutro wrzuce na pewno:-) a z tygodnia na tydzien widac roznice, nawet nie wiem kiedy:happy2:

Żebyście nie mówiły, że jestem gołosłowna to wrzucam swoje zdjęcia. Pierwsze jest z 16 tygodnia, a drugie z tego weekendu, tj. 21 tydzień i 1 dzień ciąży.
16 tydzień 2.jpgtydzień 21 - 2.jpg

Załączniki

• 16 tydzień 2.jpg
    16 tydzień 2.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 85
  • tydzień 21 - 2.jpg
    tydzień 21 - 2.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 99
noi tera sa dowody!
faktycznie brzuszek maly, ale widze, ze jestes bardzo szczuplutka, wiec taki masz brzuszek i juz, jak sie dzidzi rozwija prawidlowo to sie ciesz, ze masz maly brzuszek :-)

No Aguś faktycznie masz nieduży brzuszek:) Ale może to i dobrze bo potem mniej będzie do zgubienia:) Ale widzę na pierwszym zdjęciu że masz super włosy:) Loki czy fale to naturalnie czy robisz czymś:)?

Agunia faktycznie brzuszek niewielki. Wiem ze fajnie jest cieszyc sie ciazowym brzuszkiem i moc go eksponowac ale dziewczyny maja racje, ze przynajmniej nie bedzie Ci tak przeszkadzal. Hehe a ja tez od razu zwrocilam uwage na wlosy :-) bardzo ladne

No właśnie chciałabym się już pocieszyć brzuszkiem, a tu ciągle nie ma czym. Na początku wszyscy mówili, że skoro jestem szczupła to pewnie bardzo szybko będzie po mnie widać ciążę, a jest wprost przeciwnie. W sumie to większość ludzi w pracy patrzy już na mnie podejrzliwie, czy aby na pewno jestem w ciąży ;-)

I dziękuję bardzo za komplementy w sprawie włosów. Są bardzo gęste i żeby je jakoś ujarzmić robię sobie hydroloki. A tak w ogóle to bardzo polecam ten sposób układania włosów, bo wałki grzeją się w specjalnym urządzeniu przez 10 minut, później nakłada się je na włosy (ja trzymam je godzinę), a efekt utrzymuje się przez kilka dni.

reklama
Ja ostatnio włosy obciełam i nie mam na czym loków robić:( Ale może szybko odrosną:) tylko że ja mam mało podatne włosy i proste jak kołki:)

Do góry