reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
misiarska, moi są mega szczęśliwi, popłakali sie na wieść o tym, ze będzie rodzeństwo.... Dotykają brzucha, gadają o tym b.często. Uwielbiają oglądać filmy o życiu płodowym, szczególnie Ci starsi.
Ja zaczęłam od 75C-70D... a przed ciażą miałam 70G. Nigdy nie zeszłam poniżej miseczki F.... Wstawię Wam fotkę sprzed kilku lat w biustonoszu do karmienia... na głowie.... Zaznaczam - po porodzie piersi się nie zmieściły....Zobacz załącznik 596680
eee Wy sie tak tym biustem chwalicie, a ja mam male b... teraz moze sie troche pelniejsze zrobily, ale chyba jeszcze urosna? ale z drugij strony moze i lepiej, ze sa male?
madziolina_p
No jotemka pokaźnych rozmiarów masz piersi! Ja pierwszą ciąże zaczynałam z C skończyłam na E, teraz mam jakieś D, ale do końca ciąży jeszcze może się zmienić.
Dawno się nie pokazywaliśmy. Rośniemy, oj rośniemy!!!!
Zobacz załącznik 596691
śliczny brzucio choc nieprzesadny, bardzo ladny!
madziolina_p
Jotemka
No pięknie laseczki!
Marcia jak przypomnę sobie Twój brzusio z początku to nie chce się wierzyć, ze tak urósł :-)
Madziolina niezły, niezły Rzeczywiście rośnie :-)
A ja swoją fotkę zaraz usunę. Ten biustonosz na fotce to był... 75J...
Marcia jak przypomnę sobie Twój brzusio z początku to nie chce się wierzyć, ze tak urósł :-)
Madziolina niezły, niezły Rzeczywiście rośnie :-)
A ja swoją fotkę zaraz usunę. Ten biustonosz na fotce to był... 75J...
madzikm76
Marcia, Madziolina - śliczne brzuszki!!!!:-)
Dziewczyny, ależ wy macie biusty, niezłe ciężary musicie dźwigać. Ja z misieczki B przeskoczyłam na C, a to dla mnie wielki powód do radości, że chociaż trochę coś urosło z przodu:-)
Dziewczyny, ależ wy macie biusty, niezłe ciężary musicie dźwigać. Ja z misieczki B przeskoczyłam na C, a to dla mnie wielki powód do radości, że chociaż trochę coś urosło z przodu:-)
Dziewczyny śliczne brzucholki!
Jak tak na Was patrzę to cieszę się że nie ja jedna już nie długo będę się turlać ;-) muszę zrobić fotki to wrzucę. Wczoraj rozmawiałam z bratem na skypie to śmiał się że już taka wielka jestem i co będzie w kwietniu...
Joulatto super fotka, synuś się pyta czy mojemu brzusiowi też taką uśmiechniętą zrobimy :-) a czy to za Tobą to poduszka POOFI???
Bo sama się na taką czaję i nie wiem czy warto.. mam problem ze spaniem na lewym boku a ona chyba by pomogła.
Jak tak na Was patrzę to cieszę się że nie ja jedna już nie długo będę się turlać ;-) muszę zrobić fotki to wrzucę. Wczoraj rozmawiałam z bratem na skypie to śmiał się że już taka wielka jestem i co będzie w kwietniu...
Joulatto super fotka, synuś się pyta czy mojemu brzusiowi też taką uśmiechniętą zrobimy :-) a czy to za Tobą to poduszka POOFI???
Bo sama się na taką czaję i nie wiem czy warto.. mam problem ze spaniem na lewym boku a ona chyba by pomogła.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
reklama
madzikm76
AgutkaZG - no piękny domek dla syneczka!!!
Podziel się: