reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Agunia moja mama mi opowiadala ze jak chodzila ze mna w ciazy to jak poszla do szpitala na porodowke pigula sie jej pyta po co ona tu przyszla? Bo ta w jeans-ach plaska :O I urodzilam sie 2700 ;-) ja tez zwrocilam uwage na wlosy:-D

reklama
Agunia, piękny brzuszek choc rzeczywiście mały no i fakt szczuplutka jesteś. Może znajdę mój z tego etapu ciąży pierwszym dzieckiem i pokażę.
A teraz jestem trochę okrągła i moge udawać , ze po prostu mi się przytyło ;-) Powiem tylko tyle, że jak ktos się dowie, ze jestem w ciazy to się dziwi... Szczególnie, że teraz chodzę w swetrach, a biust rzuca się przede wszystkim w oczy ;-)

Madziolina - super brzuszek :-) Widać, że rośnie mały lokator

Agunia - rzeczywiście maly brzusio. No ale jesteś szczuplutka, i jest to zrozumiałe

a to po raz pierwszy mój brzuszek :)
DSC_0847_1.jpg

Załączniki

• DSC_0847_1.jpg
    DSC_0847_1.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 190
ale fajny brzuś

Aga i Jotemka, jak włożycie obcisłe dołem bluzki to też już brzuszki są :)
Malutkie to fakt ale są :)

reklama
Do góry