reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
Aniołek, ładny brzusio, taki ciążowy!!!

U mnie piersi znów urosły, strach się bać co będzie dalej, w efekcie wyglądam na grubą bardziej niż na ciążę :szok:

A moje cycochy są na razie w miejscu.Ostatnio jak byli znajomi to taki jeden nasz kolega dobry i zgrywus straszny zegna sie ładnie i wypalił"Kaśka fajnie było Was spotkać.... ale masz wielkie piersi" No myślałam że padne ze śmiechu:))

moje cycochy urosły :/ są ogromne, pełne i ciężkie, strach się bać co będzie jak do tego pokarm dojdzie :/ biedny mój kręgosłup... ehh

AniolekBB piękny masz brzusio, pozazdrościć :)

moje cycochy urosły :/ są ogromne, pełne i ciężkie, strach się bać co będzie jak do tego pokarm dojdzie :/ biedny mój kręgosłup... ehh

AniolekBB piękny masz brzusio, pozazdrościć :)

Dolores, rozumiem, mnie bolą bardziej niż na początku, moje 75H już staje się za małe :-( Chyba większość przyrostu wagi w piersi idzie....
Wczoraj był pediatra u moich dzieci, znamy sie juz 5 lat. Był zdziwiony, ze jestem w ciąży a oczy mu wyszły jak powiedziałam na jakim etapie ciąży jestem... powiedział: nie widać... Prawdę mówiąc sama się czuję bardziej gruba niż w ciąży....

Jotemka - pokaźny rozmiar biustu :-) Ja mam 75F a i tak myślę, że są duże.... Aczkolwiek też mi już o jedną miseczkę poszły w górę, bo normalnie miałam 75E. A zanim zaszłam w pierwszą ciążę miałam 75A. Także różnica ogromna :-) A jak tam Twoja ferajna reaguje na pojawienie się nowego członka rodziny?

misiarska, moi są mega szczęśliwi, popłakali sie na wieść o tym, ze będzie rodzeństwo.... Dotykają brzucha, gadają o tym b.często. Uwielbiają oglądać filmy o życiu płodowym, szczególnie Ci starsi.
Ja zaczęłam od 75C-70D... a przed ciażą miałam 70G. Nigdy nie zeszłam poniżej miseczki F.... Wstawię Wam fotkę sprzed kilku lat w biustonoszu do karmienia... na głowie.... Zaznaczam - po porodzie piersi się nie zmieściły....Zobacz załącznik 596680

Jotemka Spoko czapa :) Grunt to zachować pogodę! Ja przed ciążą miałam E - po porodzie będę zapewne w dalszej części alfabetu.

reklama
No jotemka pokaźnych rozmiarów masz piersi! Ja pierwszą ciąże zaczynałam z C skończyłam na E, teraz mam jakieś D, ale do końca ciąży jeszcze może się zmienić.
Dawno się nie pokazywaliśmy. Rośniemy, oj rośniemy!!!!
DSC_0413.jpg

Załączniki

• DSC_0413.jpg
    DSC_0413.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 226
Do góry