reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
To i ja wrzucam swój bo wreszcie coś mi się bardziej uwidoczniło. Chociaż mąż mi robił zdjęcie brzucha w wersji "wciągniętej", "wydętej" i "normalnej", to jest podobno normalna, chociaż nie chce mi się wierzyć;)
A tak przy okazji, co sądzicie o tym zestawieniu kolor ściany - listwa- podłoga? Na przeciwległej ścianie mamy tapetę z ciemnym brązem i ciemne meble i ciemna listwa tam idealnie pasuje, ale tak się zastanawiamy czy tutaj nie lepsza byłaby pod kolor paneli. Normalnie już chyba ze 3 razy woziliśmy listwy w te i z powrotem do castoramy i nie możemy się zdecydować, więc może pomożecie podjąć decyzję:-D

8lUIS3M.jpg

Załączniki

• 8lUIS3M.jpg
    8lUIS3M.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 116
Jotemka- naprawdę w zyciu bym nie powiedziała że to twoja 5 ciąża. Super zgrabna figurke zachowałaś i brzuszek zgrabniutki.

Madziolina- jednak wszystko zależy od ujęcia na zdjeciu. Na moje oko na pierwszym jest mniejszy a to ten sam tydzień tak?

Kmireszel- fajne zdjęcie brzuchatek super pamiątka.

Misiarska- szacunek kochana, to jest dopiero lokal no ale wiadomo ze tam 2 lokatorów.

Dagmar- to ja dołanczam do grona turlanych, a właśnie gdzie zdjęcie twojego brzucholka?

Ja na swoje usprawiedliwiene dodam że zamieszcze jutro bo wogóle jakoś nie fotografuję brzucha, w ciąży z Alanem też w kółko to odkładałam i teraz załuję.

Dziewczynki, piękne brzuszki.
Misiarska, Twój fajny, pokaźny, ale to 2 dzieci jest przecież!!!!

Jotemka- naprawdę w zyciu bym nie powiedziała że to twoja 5 ciąża. Super zgrabna figurke zachowałaś i brzuszek zgrabniutki.
Olu, dziękuję, to moje 6 dziecko będzie... Nadal jakoś nie dowierzam...

Madziolina- jednak wszystko zależy od ujęcia na zdjeciu. Na moje oko na pierwszym jest mniejszy a to ten sam tydzień tak?

Kmireszel- fajne zdjęcie brzuchatek super pamiątka.

Misiarska- szacunek kochana, to jest dopiero lokal no ale wiadomo ze tam 2 lokatorów.

Dagmar- to ja dołanczam do grona turlanych, a właśnie gdzie zdjęcie twojego brzucholka?

Ja na swoje usprawiedliwiene dodam że zamieszcze jutro bo wogóle jakoś nie fotografuję brzucha, w ciąży z Alanem też w kółko to odkładałam i teraz załuję.

zapraszamy do klubu turlaczek.
:)
Mojego wciąż nie ma :/

a to my, też się turlamy, brzuchol ogromny ale jaki kochany !DSCN2000.jpgDSCN2008.jpg

Załączniki

• DSCN2000.jpg
    DSCN2000.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 109
  • DSCN2008.jpg
    DSCN2008.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 104
To i ja wrzucam swój bo wreszcie coś mi się bardziej uwidoczniło. Chociaż mąż mi robił zdjęcie brzucha w wersji "wciągniętej", "wydętej" i "normalnej", to jest podobno normalna, chociaż nie chce mi się wierzyć;)
A tak przy okazji, co sądzicie o tym zestawieniu kolor ściany - listwa- podłoga? Na przeciwległej ścianie mamy tapetę z ciemnym brązem i ciemne meble i ciemna listwa tam idealnie pasuje, ale tak się zastanawiamy czy tutaj nie lepsza byłaby pod kolor paneli. Normalnie już chyba ze 3 razy woziliśmy listwy w te i z powrotem do castoramy i nie możemy się zdecydować, więc może pomożecie podjąć decyzję:-D

Zobacz załącznik 595548

ladniutki brzuszek, mam podobnej wielkosci!
mi sie tam podoba ta listwa, dodatkowo jestem zwolenniczka, ze w pokoju jak juz po jednej stronie jest ciemna to i po drugiej powinna byc!

reklama
Do góry