reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
Kamireszel śliczny brzusio:))
kamireszel kolejny śliczny brzuszek do zazdroszczenia i podziwiania :)

dzięki dziewczyny....może on i ładny jest ale woooooogóle nie umiem się z nim poruszać....nigdy poza ciążami nie miałam nawet najmniejszego brzuszka i nie umiem się z nim obchodzić, nie potrafię się przyzwyczaić:-D ciężko mi, że masakra....czuję się jak słoń a gdzie jeszcze do końca :no:hehe

hejka, wrzucam brzuszek z 19 tygodnia i 3 dnia, czyli tydzien 20! Mowia mi, ze brzuszek jeszcze nieduzy, bo patrzac np na Wasze, to mam chyba maly :-) Ale wczoraj bylismy na usg, dziecko 355 gram, podobno nawet wieksze o kilka dni, hehe, wiec moj maly brzuch nie jest za maly :-)

DSC_0695.jpgDSC_0696.jpg

Załączniki

• DSC_0695.jpg
    DSC_0695.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC_0696.jpg
    DSC_0696.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 93
Matko dziewczyny jestem pare tygodni do tylu i mam juz taaaaka pilke to do porodu bede sie turlala razem z Dagmar:))))
Dobrze ze na chwile waga w miejscu stanela:)))

reklama
Dziewczyny super brzusie. Oto i mój goły i ubrany w dniu dzisiejszym :-)

21t3d 1.jpg21t3d2.jpg

Załączniki

• 21t3d 1.jpg
    21t3d 1.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 110
  • 21t3d2.jpg
    21t3d2.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 111
Do góry