reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

La Sorpresa pisze:
Witaj Zuzinkowy tato,
bardzo miło się ogląda i czyta relacje z życia Waszej rodzinki! Prosimy o więcej!!
Cześć!
hihi... bardzo mie cieszy, że ktoś oprócz mnie i mojej żony ma przyjemnosć z oglądania zdjeć Zuzinka :)
Ze swojej strony mogę obiecać, że nowe zdjęcia na pewno się pojawią, niestety, raczej nie będą to zdjecia z maja tego roku, bo jak z pewnością wiecie, Katki i Zuzi nie ma w domu... są na wakacjach i nie zabrały aparatu... Mogę Was tylko zapewnić, że obie mają się dobrze, na wczasach rozkwitają i już niedługo wracają....
A ja obiecuję, że, najszybciej jak sie da, pojawią się nowe zdjęcia, a jak tylko będę mógł wyrwac troszkę czasu, postaram się dołożyć wszelkich starań, aby zrobić rodzince jakąś przyzwoitą galerię gdzieś w sieci.
Bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam :)

reklama
Tato Zuzinka - myślę ze wiele ludzi ma przyjemność z oglądania zdjęć małych dzieci, są takie niewinne i i takie "prawdziwe", i najsłodsze - potem już takie nie są :) ja osobiście łapię sie na tym że zaglądam ludziom do wózków :) chciaz nie chce mieć narazie drugiego ani przed pierwszą ciążą tego nigdy nie robiłam, no ale moja Kasia rośnie i rośnie i już nie jest słodkim niemowlaczkiem a mala dziewczynką z własnym zdaniem i charakterkiem, zdjecią sa bardzo fajne bo mozemy sobie powspominać :)

Co do stronki ze zdjęciami Zuzinka to mogę zaproponować najprostszą metodę: skorzystać z Front Page i tam sa szablony do szybkiego wystawiania zdjęć, bardzo pożyteczna rzecz kiedy sie nie ma czasu. Ja taką stronę Kasi zrobiłam i jestem zadowolona, kazdy moze ją podziwiać a ja w spokoju szykuje jej nową stronkę.

Wiiiiitam!
no proszę.... nie spodziewałem sie, ze sobie pogadamy poza GG :)
masz pozdrowienia od Katki :)
dziękuję za radę... ale raczej skłaniam sie ku edytorom tekstowym, lubię mieć wszystko pod kontrolą... a edytory typu WYSiWYG, raczej mnie nie przekonują:)
pozdrawiam

Ja jestem WSZĘDZIE !!!!

A czy Ty czasami TATO nie powinieneś pracować ???:)

Już sie nie moge doczekać kiedy Katka wróci szkoda tylko ze bede miała dla niej troche mniej czasu :)

Co to Front Page - owszem może jest to program dla inteligentnych "inaczej" :) ale spokojnie możesz w nim pisać w HTML - pewnie gdybym znała ten język doskonale to tez bym sobie wszystko sama robiła a tak jestem skazana na takie programy, myśle ze juz chyba nie ma większego sensu uczyć sie HTML skoro jest tyle programów WYSiWYG :)

no... ja cały czas pracuję, zaglądam tutaj tylko kiedy mam chwilę wolnego.... a w tym miesiacu, wierz mi, mam sporo pracy... jak nigdy :) i ciągle coś nie gra :) ale jest dobrze.... musi się coś dziać, nie?? jak sie nic nie dzieje to jest nudno :)

Kurcze długo nie zaglądałam tutaj, a tu tyle miłych słów.Pozostaje mi podziękować jeszcze raz, i jak zrobię znowu kilka zdjęć, to coś się pojawi.Pozdrawiam serdecznie

Ale wspaniala rodzinka!!!!! Pierwszy raz dzis ogladam i naprawde bardzo mi sie podobaja wasze zdjecia i te opisy sa ekstra.

reklama
Wiecej, wiecej.... ;D
Ziuta te twoje chlopaki sa super, a te stopki to az sie chce calowac.

Do góry