reklama
samotna mama
Fanka BB :)
Witajcie!
To mój juz teraz 8 miesięczny synek. Urodził się troszke za wcześnie bo w 31 tygodniu ciąży. Strasznies ię o niego bałam i nigdy nie zapomnę tego strachu gdy usłyszałam od lekarzy: "Trzeba robic cesarkę bo może Pani dziecko obumrzeć..." - miałam gestoze i mojemu maleństwu brakowało tlenu. Teraz jednak jest zdrowy i wszytsko u niego wporządku. To mój maluszek:
To mój juz teraz 8 miesięczny synek. Urodził się troszke za wcześnie bo w 31 tygodniu ciąży. Strasznies ię o niego bałam i nigdy nie zapomnę tego strachu gdy usłyszałam od lekarzy: "Trzeba robic cesarkę bo może Pani dziecko obumrzeć..." - miałam gestoze i mojemu maleństwu brakowało tlenu. Teraz jednak jest zdrowy i wszytsko u niego wporządku. To mój maluszek:
La Sorpresa
Zaciekawiona BB
Niech rośnie zdrowo!
La Sorpresa
Zaciekawiona BB
Ja swojego też ubieram w rajstopki, no bo co innego można by założyć? Mąż się krzywi, bo mówi, że rajstopki są dla "bab". Muszę mu powiedzieć o tych rycerzach!
tataZuzinka
V8
Serdecznie dziękuję za miłe słowa.... kurcze jestem teraz tak zajęty w pracy, ze nie mam nawet czasu odpowiadac na posty
Kurcze, jak na forum wróci Katka, to Was zasypie podziękowaniami.
A co tych slicznych oczków małego Zuzinka.... nio to nieskromnie musze stwierdzić, że jakąś tam zasługę w tym miałem.....
... choć może na zdjęciach tego nie widać ... to prawda jest taka, że Zuzinek ich nieziemski kolor zawdzięcza swojemu staremu
to taki rodzinny klejnot przekazywany z dziada, pradziada
No na szczęście urodę, usmiech i temperament Zuzinek ma po mamusi...
Kurcze, jak na forum wróci Katka, to Was zasypie podziękowaniami.
A co tych slicznych oczków małego Zuzinka.... nio to nieskromnie musze stwierdzić, że jakąś tam zasługę w tym miałem.....
... choć może na zdjęciach tego nie widać ... to prawda jest taka, że Zuzinek ich nieziemski kolor zawdzięcza swojemu staremu
to taki rodzinny klejnot przekazywany z dziada, pradziada
No na szczęście urodę, usmiech i temperament Zuzinek ma po mamusi...
reklama
La Sorpresa
Zaciekawiona BB
Witaj Zuzinkowy tato,
bardzo miło się ogląda i czyta relacje z życia Waszej rodzinki! Prosimy o więcej!!
bardzo miło się ogląda i czyta relacje z życia Waszej rodzinki! Prosimy o więcej!!