reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
ja się tylko bawię, a ty zarobkowo? czemu zaprzestałaś?

a tak jakoś wyszło
Na to trzeba dużo czasu poświęcić a a zaczełam szkołe i sama rozumiesz.
Poza tym postawiłamsobie cel, żeby moje zdęcia dostały się na wystawy, na okładkę i jak to osiągnełam to jakoś zabrakło mi już potem determinacji, żeby to kontynuować. Ale w pewnym stopniu chcę do tego wrócić.

Witam.

Siedzimy znowu w domu. Robimy co możemy, żeby się nie nudzić.

dsc_0028.jpg
dsc_0029.jpg
dsc_0050.jpg
dsc_0104_c3.jpg
dsc_0108_5.jpg
dsc_0134_c.jpg
dsc_0135_c.jpg
dsc_0139_c.jpg
dsc_0160.jpg
Piękne zdjęcia -masz talent!

attachment.php
attachment.php
Patrycja 19 miesięcy:-)

Załączniki

• Pati spacerek.jpg
    Pati spacerek.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 157
  • misiak.jpg
    misiak.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 147
Jusia córa śliczna.
Chodz do nas bo Ty z mojego rodzinnego miasta i za mąz wychodziłaś w moje 24 urodziny:-D:-D:-D

reklama
Witam No masz racje dawno mnie tu nie było bo za wiele czasu nie mam ale obiecuje sie poprawić ;-)Dalej pracuje no i juz Julia wie ze mama idzie do pracy i jest juz lepiej :tak:Czasem jestem tak zmęczona ze nic mi sie nie chce ale musze przyznać ze tesknie za czasami kiedy byłam w domu z małą :-(Pozdrawiam papa

Załączniki

• IMG034.jpg
    IMG034.jpg
    176,9 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG024.JPG
    IMG024.JPG
    181,1 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG006.JPG
    IMG006.JPG
    36,5 KB · Wyświetleń: 47
Do góry