reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
ja się tylko bawię, a ty zarobkowo? czemu zaprzestałaś?

a tak jakoś wyszło
Na to trzeba dużo czasu poświęcić a a zaczełam szkołe i sama rozumiesz.
Poza tym postawiłamsobie cel, żeby moje zdęcia dostały się na wystawy, na okładkę i jak to osiągnełam to jakoś zabrakło mi już potem determinacji, żeby to kontynuować. Ale w pewnym stopniu chcę do tego wrócić.

Witam.

Siedzimy znowu w domu. Robimy co możemy, żeby się nie nudzić.

dsc_0028.jpg
dsc_0029.jpg
dsc_0050.jpg
dsc_0104_c3.jpg
dsc_0108_5.jpg
dsc_0134_c.jpg
dsc_0135_c.jpg
dsc_0139_c.jpg
dsc_0160.jpg
Piękne zdjęcia -masz talent!

attachment.php
attachment.php
Patrycja 19 miesięcy:-)

Załączniki

• Pati spacerek.jpg
    Pati spacerek.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 165
  • misiak.jpg
    misiak.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 154
Jusia córa śliczna.
Chodz do nas bo Ty z mojego rodzinnego miasta i za mąz wychodziłaś w moje 24 urodziny:-D:-D:-D

reklama
Witam No masz racje dawno mnie tu nie było bo za wiele czasu nie mam ale obiecuje sie poprawić ;-)Dalej pracuje no i juz Julia wie ze mama idzie do pracy i jest juz lepiej :tak:Czasem jestem tak zmęczona ze nic mi sie nie chce ale musze przyznać ze tesknie za czasami kiedy byłam w domu z małą :-(Pozdrawiam papa

Załączniki

• IMG034.jpg
    IMG034.jpg
    176,9 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG024.JPG
    IMG024.JPG
    181,1 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG006.JPG
    IMG006.JPG
    36,5 KB · Wyświetleń: 54
Do góry