reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
Dziusiaj moja malenka skonczyla 3 tyg, trzyma glowke juz sama jak chce ale nie zadlugo. Bylam z nia u lekarza i malenka wazy teraz 3160g ale niestety nie zmierzyli jej.

A tak spi moj maly baczek u babci na rekach.
211111111111115nc.jpg

Swietnie to zdjecie u babci!!!!!!!!!
Moj tak nie chcial spac twierdzil ze jest zbyt powazny ;) Spa tzlko i spi w lozeczku na rekach to tylko jak nie ma innej mozliwosci :)

mlody gdyby umial, to by mi sie zarumienil :) agask, pokaze mu jutro zdjecia karoliny, oj mysle, ze slinka pocieknie.. niezla babeczka :)

reklama
Witamy was w trojeczke a niedlugo w czwóreczke nasz"synus"niedlugo skonczy roczek.
Oskar nie jest naszym biologilcznym dzieckiem .
Jestesmy ustanowieni z mezem rodzina zastepcza dla Oskara.
Oskar jest u nas od 5 miesiecy po tym jak porzucila go wlasna matka.
Moja znajoma prowadzi rodzinne pogotowie opiekuncze.a ja jestem na tzw.wszelki wypadek:)
Oskar trafil do niej majac niecale 7 m-cy zaniedbany i przez nikogo nie kochany,byl zaniedbany i malkenki jak na swoj wiek nie siedzial nie potrafil trzymac glowki jedynie dwa zabki slicznie blyszczaly.
Teraz dorownal wzrostem i waga do swoich rowiesnikow a dwa tygodnie temu postawil swoj pierwszy kroczek ,teraz juz mu to nawet ladnie wychodzi:)

Do góry