reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

hej, nie ma nic piękniejszego niż uśmiechnięta buzia takiego drobiazgu. Moja mała rośnie nam na modelkę bo jak zobaczy aparat to się do niego szczerzy, więc galerię uśmiechów mam całkiem sporą. Oto parę przykładów:
rechot z pierdzenia w brzuszek
u18uq.jpg

kąpielowe szczęście
m78qi.jpg

u37xb.jpg

u46gh.jpg

mały włamywacz
u24wi.jpg

mały zajączek
u55ds.jpg

reklama
[ania.antoś  ::) imię oryginalne,ale przeszukałam trochę stronek w necie i nic na temat imienin Nikoli nie widziałam.Zresztą wpisz w wyszukiwarce:Nikola+imieniny,a sama zobaczysz..W kalendrzu jest wogóle to imię??? ???Pozdrawiam!
julakostka25ct.jpg
pikachuduzy5eu.gif

POZDRAWIAMY WSZYSTKIE MAMY ;D  ;D  ;D [/MOVE]

hej fajne jesteście kobitki.Katka taki brzuch to i ja bym chciała wciągać. Ja nadrobiłam braki w zdjęciach no i rozmiary wklejam już normalne więc pokażemy Wam się jeszcze raz.
r14qp.jpg

Fajny facet, mojej Karolinie też się podobał bo śmiała się do zdjęć. Taka młoda, a już się za przystojniakami ogląda.

reklama
Pikne foteczki,kobity-dzięki :-* :-* :-* A tych,których tu jeszcze nie ma-zapraszam do wklejania zdjątek ;D

dzidziakot3cx.gif

POZDROWIENIA Z GRODU KRAKA ;D ;D ![/MOVE]

Do góry