reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
Hehehe, Jus20sto - Mistrza zamienię na Twoją Julkę i resztę przepiszę :laugh: :laugh: A.. ostatnio dołączył mały Maciek od Naji - też jest super !!

Ja też dawno się nie pokazywałam więc pod spodem krótki raport z wakacji:
normal_-2.JPG

to na moment przed wyjazdem - chyba się cieszę :)
normal_-3.JPG

normal_-5.JPG

tutaj Mati z tatą
normal_-4.JPG

tutaj z mamą
normal_%2B6.JPG

wkurzyłem się :)
normal_P1011041.JPG

to jest dopiero pojazd :)
normal_9-.JPG

albo nie ten jest lepszy
normal_-10.JPG

buuu nie chce siedzieć na tym krześle chce do miski :)

Pozdrawiamy

Superanckie fotki, mały myśliciel- zmarszczone czoło na zdjęciu z tygryskiem, mój mąż też Maciej, fane chłopaki te Maciusie ;)
naja Twój synek to mój ulubieniec :D

pozdrawiamy

wszystkie uśmiechy przepiękne, nic nie da sie porównać do uśmiechnętej buzi dziecka, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla wszytkich małych pociech, jak tylko uda mi sie zmniejszyć zdjęcie to też pochwalę się uśmiechem Martynki

pozdrawiamy

hurrrra udało się.

teraz muszę zbierać sie do pracy, ale wieczorkiem poszperam w zdjęciach to pokaże jeszcze jak Martynka uśmiechała sie do nas dziąsełkami ;)

pozdrawiam

reklama
Do góry