reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
Hehehe, Jus20sto - Mistrza zamienię na Twoją Julkę i resztę przepiszę :laugh: :laugh: A.. ostatnio dołączył mały Maciek od Naji - też jest super !!

Ja też dawno się nie pokazywałam więc pod spodem krótki raport z wakacji:
normal_-2.JPG

to na moment przed wyjazdem - chyba się cieszę :)
normal_-3.JPG

normal_-5.JPG

tutaj Mati z tatą
normal_-4.JPG

tutaj z mamą
normal_%2B6.JPG

wkurzyłem się :)
normal_P1011041.JPG

to jest dopiero pojazd :)
normal_9-.JPG

albo nie ten jest lepszy
normal_-10.JPG

buuu nie chce siedzieć na tym krześle chce do miski :)

Pozdrawiamy

Superanckie fotki, mały myśliciel- zmarszczone czoło na zdjęciu z tygryskiem, mój mąż też Maciej, fane chłopaki te Maciusie ;)
naja Twój synek to mój ulubieniec :D

pozdrawiamy

wszystkie uśmiechy przepiękne, nic nie da sie porównać do uśmiechnętej buzi dziecka, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla wszytkich małych pociech, jak tylko uda mi sie zmniejszyć zdjęcie to też pochwalę się uśmiechem Martynki

pozdrawiamy

hurrrra udało się.

teraz muszę zbierać sie do pracy, ale wieczorkiem poszperam w zdjęciach to pokaże jeszcze jak Martynka uśmiechała sie do nas dziąsełkami ;)

pozdrawiam

reklama
Do góry