reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

ja tez nie mam zdjęć z synkiem, jedno które znalazłam...

mmm9nk.jpg

reklama
o kurna!!!!!!!!! ale zaje...................fajne to z jedzonkiem na buzi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A to w podpisie rewelacja !

tu Mistrzu pozuje na gwiazdę filmową ;)
8076185_d.jpg

tu nie ma śmiesznej minki, ale rozwalił się niczym prawdziwy facet ;)
8076186_d.jpg

mały wampirek ;D
8076188_d.jpg

niewiedzieć czemu skrzywił się jak go babcia wzięła na ręce ;)
8076222_d.jpg

No coz i u mnie tez kiepsko ze zdjeciami wspolnymi z corcia
Ale kilka znalazlam:
Tutaj zaraz po przyjsciu za szpitala, jak malutka miala 3 dni
10hq.jpg

Mama troche niewyspana, ale poczatki bywaja trudne ;)
27bt.jpg

I juz mama wypoczeta w parku na spacerku
38cf.jpg

No i to byloby na tyle. Buntuje sie i od jutra urzadzamy sobie z Martunia sesje fotograficzna
Pozdrawiam Wszystkie Mamusie
Ania

A to moje cudenko:
Na spacerku
sss6xu.jpg

Pojedzona
aaa7py.jpg

Rozradowana
kkk0mz.jpg

mmm9mk.jpg

A to jej starszy brat

Co za powaga
1255ad.jpg

I w McDonaldzie ;D
iii0fh.jpg

Pozdrawiam
Ania

Nie wiem czy juz taki watek byl. Jezeli tak, to nie szkodzi, troszke go odnowimy :-)
Proponuje, zebysmy pokazaly jak nasze dzieciaczki wygladaja na wspolnych zdjeciach
Oto moje pociechy
6-letni Bartoszek i 2,5 miesieczna Martusia

Pierwsze spotkanie
ret3wp.jpg

Witaj w domu Malenka
w7jt.jpg

we0gx.jpg

Starszy Brat
ty2vx.jpg

der9ri.jpg

Zaprezentujcie i Wy Wasze Skarby
Pozdrawiam
Ania

reklama
aniu malutka jest słodka, a Twój synek tymi oczami zaczaruje niejedną dziewczynę. Niezly łamacz serc się szykuje :D

Do góry