reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

ale faceci!!!!!!!!!!!! rewelacja!! nie bedziesz sie mogla od dziewczyn pod domem opedzic, w kolejke sie do nich ustawia. podwojna ;) cudowne dzieciaki!

reklama
o boziuuuuuuu!!!!!
jakie fantastyczne chłopaki!!!!!!!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

;D ;D

mój synek uwielbia gapić się w okno  :) zawsze się do niego uśmiecha

14.jpg

MARTYNA-widzę,że Twój Konradek tak samo się ślini,leżąc na brzuszku,jak moja Julka ;D Superowe foteczki!!! :-* :-* :-* Pasowałoby mi cuś wkleić ;) momencik....
julaaaaaaaaa4wr.jpg
minaaaaaaaa4qp.jpg

oj, ślini się strasnzie, tu jeszcze i tak nie widać szczytu jego możliwości :laugh:
a ta foteczka ze śmieszną minką (ta niżej/po prawej) jest fantastyczna !! mój mąż próbuje strzelić Konradowi podobną, odkąd zobaczył :laugh: a okazji sporo, tylko reflexu brak ;)

he,he..jakoś mam szczęście do uchwycania jej minek aparatem ;D choć rzeczywiście-refleks mieć trzeba :p albo szybki aparacik ;D to może kolejne :p foteczki...
jajulka4vt.jpg
eczko4nu.jpg

Gosiula - widze, że to juz niedługo !!! Póki co ciesz się spokojem i duuuuuuuuuuuuuuuuzo odpoczywaj. A ja 3mam za Ciebie kciukasy ;D ;D ;D

A teraz mamusine akrobacje z cycusiami w roli głównej ;D

5f28304c01cfc6dc89ca9e884075e6d5-859909.jpg

reklama
Do góry