reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

ale faceci!!!!!!!!!!!! rewelacja!! nie bedziesz sie mogla od dziewczyn pod domem opedzic, w kolejke sie do nich ustawia. podwojna ;) cudowne dzieciaki!

reklama
o boziuuuuuuu!!!!!
jakie fantastyczne chłopaki!!!!!!!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

;D ;D

mój synek uwielbia gapić się w okno  :) zawsze się do niego uśmiecha

14.jpg

MARTYNA-widzę,że Twój Konradek tak samo się ślini,leżąc na brzuszku,jak moja Julka ;D Superowe foteczki!!! :-* :-* :-* Pasowałoby mi cuś wkleić ;) momencik....
julaaaaaaaaa4wr.jpg
minaaaaaaaa4qp.jpg

oj, ślini się strasnzie, tu jeszcze i tak nie widać szczytu jego możliwości :laugh:
a ta foteczka ze śmieszną minką (ta niżej/po prawej) jest fantastyczna !! mój mąż próbuje strzelić Konradowi podobną, odkąd zobaczył :laugh: a okazji sporo, tylko reflexu brak ;)

he,he..jakoś mam szczęście do uchwycania jej minek aparatem ;D choć rzeczywiście-refleks mieć trzeba :p albo szybki aparacik ;D to może kolejne :p foteczki...
jajulka4vt.jpg
eczko4nu.jpg

Gosiula - widze, że to juz niedługo !!! Póki co ciesz się spokojem i duuuuuuuuuuuuuuuuzo odpoczywaj. A ja 3mam za Ciebie kciukasy ;D ;D ;D

A teraz mamusine akrobacje z cycusiami w roli głównej ;D

5f28304c01cfc6dc89ca9e884075e6d5-859909.jpg

reklama
Do góry