reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

Ale masz śliczne podwójne szczęście, super dziewczyny. A swoją drogą zawsze podziwiałam mamy bliźniaków. Chyba trochę ciężo jest, prawda? Ja z jednym czasem nie daję rady... ale z drugiej strony tyle szczęście na raz.Gratulacje.

nikita

reklama
Katko i tato Zuzinka - zagladam od czasu do czasu żeby spojrzeć na nowe fotki Zuzinka i napatrzeć się nie mogę. No śliczności poprostu. Kurczę, czasem jak tak popatrzę, to nachodzi mnie ochota na siostrzyczkę dla Filipcia.

pozdrówka
nikita

Witam serdecznie!
nikita33 pisze:
Katko i tato Zuzinka - zagladam od czasu do czasu żeby spojrzeć na nowe fotki Zuzinka i napatrzeć się nie mogę. No śliczności poprostu.(...)
bardzo dziękuję za miłe słowa, no ja już nie mogę się doczekac, kiedy zobaczę swoje dziewczyny na żywo...

nikita33 pisze:
(...)Kurczę, czasem jak tak popatrzę, to nachodzi mnie ochota na siostrzyczkę dla Filipcia.(...)
hihi... domyslam się, że tato Filipcia chętnie Tobie pomoże w realizacji tego marzenia :)
gorąco pozdrawiam!

Taaa... narazie kiwa głową z politowaniem.. ładnie byśmy wyglądali my dwoje, dwoje dzieci i pies - wszyscy w tym naszym jednym pokoju.... no i jeszcze jakiś trzeci etat by się przydał. Narazie raczej rozmnożenie dalsze nam nie grozi :(, ale na szczęście jest Filip.

pozdrowionka
nikita

Mama Basia, Tata Irek i pchełka Jolantka :) która na zdjęciu ma nie całe 3 tygodnie
Pozdrawiamy cieplutko!!!

rodzice2vf.jpg

U takiej kruszenki ciężko powiedzić do kogo jest podobna........Naprawde nie wiem.Pozdrawiam

nikita33 pisze:
Taaa... narazie kiwa głową z politowaniem.. ładnie byśmy wyglądali my dwoje, dwoje dzieci i pies - wszyscy w tym naszym jednym pokoju.... no i jeszcze jakiś trzeci etat by się przydał. Narazie raczej rozmnożenie dalsze nam nie grozi :(, ale na szczęście jest Filip.(...)

nio rzeczywiście, nie za ciekawie... ale trzeba być optymistą, nie? z czasem wszystko się poukłada i oprócz was dwojga, Filipka, córeczki i psa... będziecie mieli piękne mieszkanko i dodatkowo dowolne zwierzątka jakie sobie tylko wymarzycie :)
bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę duuużo uśmiechu :)

sylwiaa pisze:
Sliczna dziewczynka!!! A oczka to ma naprawde niesamowite! :)
bardzo, bardzo dziękuję za miłe słowa i serdecznie pozdrawiam

Mnie już przechodzi ochota na drugie dziecko, a czasami się zastanawiam nawet na tym zeby Kasie komuś sprzedać, chyba sie u mojej zaczyna dwulatkowe chumory, jeny , jeszcze chwila i mnie do wariatkowa wezmną :). No jestem ciekawa jak u Was to bedzie :)

reklama
Do góry