reklama
nikita33
Fan(ka)
Katko i tato Zuzinka - zagladam od czasu do czasu żeby spojrzeć na nowe fotki Zuzinka i napatrzeć się nie mogę. No śliczności poprostu. Kurczę, czasem jak tak popatrzę, to nachodzi mnie ochota na siostrzyczkę dla Filipcia.
pozdrówka
nikita
pozdrówka
nikita
tataZuzinka
V8
Witam serdecznie!
gorąco pozdrawiam!
bardzo dziękuję za miłe słowa, no ja już nie mogę się doczekac, kiedy zobaczę swoje dziewczyny na żywo...nikita33 pisze:Katko i tato Zuzinka - zagladam od czasu do czasu żeby spojrzeć na nowe fotki Zuzinka i napatrzeć się nie mogę. No śliczności poprostu.(...)
hihi... domyslam się, że tato Filipcia chętnie Tobie pomoże w realizacji tego marzenianikita33 pisze:(...)Kurczę, czasem jak tak popatrzę, to nachodzi mnie ochota na siostrzyczkę dla Filipcia.(...)
gorąco pozdrawiam!
nikita33
Fan(ka)
Taaa... narazie kiwa głową z politowaniem.. ładnie byśmy wyglądali my dwoje, dwoje dzieci i pies - wszyscy w tym naszym jednym pokoju.... no i jeszcze jakiś trzeci etat by się przydał. Narazie raczej rozmnożenie dalsze nam nie grozi , ale na szczęście jest Filip.
pozdrowionka
nikita
pozdrowionka
nikita
B
Basia80
Gość
Mama Basia, Tata Irek i pchełka Jolantka która na zdjęciu ma nie całe 3 tygodnie
Pozdrawiamy cieplutko!!!
Pozdrawiamy cieplutko!!!
tataZuzinka
V8
nikita33 pisze:Taaa... narazie kiwa głową z politowaniem.. ładnie byśmy wyglądali my dwoje, dwoje dzieci i pies - wszyscy w tym naszym jednym pokoju.... no i jeszcze jakiś trzeci etat by się przydał. Narazie raczej rozmnożenie dalsze nam nie grozi , ale na szczęście jest Filip.(...)
nio rzeczywiście, nie za ciekawie... ale trzeba być optymistą, nie? z czasem wszystko się poukłada i oprócz was dwojga, Filipka, córeczki i psa... będziecie mieli piękne mieszkanko i dodatkowo dowolne zwierzątka jakie sobie tylko wymarzycie
bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę duuużo uśmiechu
bardzo, bardzo dziękuję za miłe słowa i serdecznie pozdrawiamsylwiaa pisze:Sliczna dziewczynka!!! A oczka to ma naprawde niesamowite!
Mnie już przechodzi ochota na drugie dziecko, a czasami się zastanawiam nawet na tym zeby Kasie komuś sprzedać, chyba sie u mojej zaczyna dwulatkowe chumory, jeny , jeszcze chwila i mnie do wariatkowa wezmną . No jestem ciekawa jak u Was to bedzie
reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
Bardzo dziękuje za miłe słowa i za to że DWIE SUPER DZIEWCZYNY I 1 STARY WAPNIAK podobają się Wam.
Pozdrawiam_Katka
Pozdrawiam_Katka