reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków

Ale masz śliczne podwójne szczęście, super dziewczyny. A swoją drogą zawsze podziwiałam mamy bliźniaków. Chyba trochę ciężo jest, prawda? Ja z jednym czasem nie daję rady... ale z drugiej strony tyle szczęście na raz.Gratulacje.

nikita

reklama
Katko i tato Zuzinka - zagladam od czasu do czasu żeby spojrzeć na nowe fotki Zuzinka i napatrzeć się nie mogę. No śliczności poprostu. Kurczę, czasem jak tak popatrzę, to nachodzi mnie ochota na siostrzyczkę dla Filipcia.

pozdrówka
nikita

Witam serdecznie!
nikita33 pisze:
Katko i tato Zuzinka - zagladam od czasu do czasu żeby spojrzeć na nowe fotki Zuzinka i napatrzeć się nie mogę. No śliczności poprostu.(...)
bardzo dziękuję za miłe słowa, no ja już nie mogę się doczekac, kiedy zobaczę swoje dziewczyny na żywo...

nikita33 pisze:
(...)Kurczę, czasem jak tak popatrzę, to nachodzi mnie ochota na siostrzyczkę dla Filipcia.(...)
hihi... domyslam się, że tato Filipcia chętnie Tobie pomoże w realizacji tego marzenia :)
gorąco pozdrawiam!

Taaa... narazie kiwa głową z politowaniem.. ładnie byśmy wyglądali my dwoje, dwoje dzieci i pies - wszyscy w tym naszym jednym pokoju.... no i jeszcze jakiś trzeci etat by się przydał. Narazie raczej rozmnożenie dalsze nam nie grozi :(, ale na szczęście jest Filip.

pozdrowionka
nikita

Mama Basia, Tata Irek i pchełka Jolantka :) która na zdjęciu ma nie całe 3 tygodnie
Pozdrawiamy cieplutko!!!

rodzice2vf.jpg

U takiej kruszenki ciężko powiedzić do kogo jest podobna........Naprawde nie wiem.Pozdrawiam

nikita33 pisze:
Taaa... narazie kiwa głową z politowaniem.. ładnie byśmy wyglądali my dwoje, dwoje dzieci i pies - wszyscy w tym naszym jednym pokoju.... no i jeszcze jakiś trzeci etat by się przydał. Narazie raczej rozmnożenie dalsze nam nie grozi :(, ale na szczęście jest Filip.(...)

nio rzeczywiście, nie za ciekawie... ale trzeba być optymistą, nie? z czasem wszystko się poukłada i oprócz was dwojga, Filipka, córeczki i psa... będziecie mieli piękne mieszkanko i dodatkowo dowolne zwierzątka jakie sobie tylko wymarzycie :)
bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę duuużo uśmiechu :)

sylwiaa pisze:
Sliczna dziewczynka!!! A oczka to ma naprawde niesamowite! :)
bardzo, bardzo dziękuję za miłe słowa i serdecznie pozdrawiam

Mnie już przechodzi ochota na drugie dziecko, a czasami się zastanawiam nawet na tym zeby Kasie komuś sprzedać, chyba sie u mojej zaczyna dwulatkowe chumory, jeny , jeszcze chwila i mnie do wariatkowa wezmną :). No jestem ciekawa jak u Was to bedzie :)

reklama
Do góry