reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
tu trafiliśmy z maminego brzucha ;D i mamy krecone włosy :o

9ad88da9b51f4c94b3f9d6887fa52c79-850506.jpg

wreszcie nas uczesali :)

a4b64b1b462ca30b14e486f454bc33bb-850507.jpg

mamoooooooooooooo, bo Filip mnie uderzył !!!!!

5cca5815f3188fedbb099db2ac3d5d86-850508.jpg

juz nie jestem na Ciebie zły braciszku

be454c91c955cddc501ea1ad5854fcbb-850509.jpg

Witam ponownie!
Ze względu na brak mozliwości zaprezentowania aktualnych zdjęć naszego maleństwa, pozwolę sobie wkleić kilka fotek z końca grudnia 2004-go roku.
Zuzinek na nich ma 15 miesięcy... mam nadzieje, że zadnego zdjęcia nie powtórzyłem:) zapewniam, że jeszcze w czerwcu, pojawią się swierze ujęcia
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za miłe słowa w imieniu swoim, Katki i naszej ukochanej dzidzi :)

nio tak.... jestem piękna, pachnąca, wykąpana.... a oni mi kazą do łóżka.... ja się teraz chcę bawić, rozrywek mi trzeba, a nie spania, wapniaki jedne!
zuzi014ae.jpg

nio tak, ciekawa jestem, co to za nowa zabawka mojej mamusi.... no i ciekawe jak smakuje... i dlaczego się tak błyska?
zuzi028du.jpg

nie, no bez przesady.... zaraz tak flashem po oczach.... :)
zuzi037wr.jpg

nio mamus.... teraz ja będę usypiać ciebie hihi... zobaczymy, czy ci się to spodoba...hihi
zuzi043lm.jpg

jeszcze tylko dwa kroczki.... dwa malutkie kroczki i dostanę w swoje łapki twoją zabawkę... i przestań mi tu błyskać... :)
zuzi059sb.jpg

nio tak... a stary jak zwykle śpi.... w nocy śpi, rano śpi.... czy on wogóle kiedyś sie budzi? i co za mleko mu dają, ze on taki śpiący ciągle... ja nie wiem :)
zuzi065tj.jpg

taaak... teraz jestem grzeczna dziewczynka.... ale tylko spróbuj odwrócić wzrok... hihi
zuzi070tk.jpg

mniam, mniam... czas na przekąskę.... teraz zjem jednego, ale nie próbuj mi uciec z tym drugim.... nim zajmę sie później hehe
zuzi083zi.jpg

.... o właśnie... teraz mi go daj.... mniam, mnaim... cały mój.... mniam, mniam :)
zuzi096bq.jpg

nio.... pojadłam, teraz moge się odrobinkę zdrzemnąć :)
zuzi103nm.jpg

stary.... reflektujesz troszkę mojego pysznego obiadku?? decyduj się, bo nie będę czekać w nieskończoność... :)
zuzi168li.jpg

tak, kobieta musi piękną być....
zuzi115bg.jpg

...możecie mi zdradzić, jak ja mam to na siebie włożyć??
zuzi129yq.jpg

... nie, no miejcie litość, dajcie jeszcze trochę pospać, przeciez są święta...
zuzi131qg.jpg

dobra stary... zgadzam się na jedno ujęcie z tobą w kadrze, ale do jasnej anielki, oddawaj mojego misia.... teraz!
zuzi140re.jpg

mówisz, że dobry jesteś w te klocki? ciekawe jak sobie poradzisz z tym sprzętem, kiedy za naprawę wezmę się ja... heheh
zuzi159vg.jpg

no tak...
i stary dał plamę.... hehe
zapomniałem dodać ramki hehe
nic to, teraz już mi się nie chce poprawiać....
czas mi do łóżka...
dobranoc wszystkim

MamoOlafa nie widac oczu Tatusia, ale wydaje mi sie że jednak jest tatusiowy.
A swoja droga jaki z niego przystojniacha.(Olaf oczywiście ) :D
Pozdrawiam

reklama
Do góry