reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

Zdjęcie0042.jpgZdjęcie0038.jpgZdjęcie0043.jpg A to moja piłeczka :p

reklama
Patrycjaaa ja nie mam blizny po kolczyku, po prostu mi sie tak rozciagnela dziurka i przesunela do gory, jak na razie jeszcze nie zarosla calkowicie ale kolczyka juz wlozyc nie moge choc na chamca bym go wepchnela, ale z tym wstrzymam sie po porodzie.. Moja krecha tez jest kopnieta troszke, ucieka na bok a pozniej omija pepek takim lukiem i znowu wraca do swojego polozenia :-D

Niczka ale piła :-D okraglutka jak melonik :-D sliczny brzunio i jak pieknie ci sie swieci, jak nowa karoseria w BMW :-D

Mi dzisiaj szwagierka powiedziala ze mam nisko brzusio, choc wiadomo ze kazdy ma inny, chociaz nie jestem pewna bo ja sama tez zauwazylam ze mi sie obnizyl...

śliczne brzuszki mamy!!

dziś na basen zabraliśmy aparat ale coś dziwnie zdjęcia wyszły bo cyce mi urosły niemiłosiernie a brzusia prawie nic a nic nie widać :-( tylko jedno zdjęcie jako tako wyszło więc się pochwalę. Oto my w 35 tygodniu.
IMG_20811.jpg

tutaj to już w ogóle jak mały wielorybek :-D
a tu takie bardziej normalne:

IMG_28744.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry