reklama
A
Anulka198424
Gość
em_ka tak narzekalas a ty bardzo ladnie wygladasz domek malej pierwsza klasa
maqnio rewelacyjna piłeczka !!!! nic tylko podziwiać i robić foteczki
Anulka no pięknie wybiło brzunio widać jak malutki rośnie
emeczka buzią mnie powalilaś hahaha jaka różowiutka haha oczy jeszcze lepsze świruska :* a brzunio ekstra taki w sam raz masz do swojej figurki
Anulka no pięknie wybiło brzunio widać jak malutki rośnie
emeczka buzią mnie powalilaś hahaha jaka różowiutka haha oczy jeszcze lepsze świruska :* a brzunio ekstra taki w sam raz masz do swojej figurki
Corin
Mama Trójki :)
emka, brzusio cud miód i orzeszki :-) Chociaż na twarzy nieco się zmieniłaś. Spuchłaś? ;-)
COrin a no ostatnio cos sie zarozowilam na twarzy, ale to nic, po porodzie opuchlizna zniknie i wrocimy wszystkie do formy
Psocia a no wczoraj tak mnie naszlo zeby zrobic sobie fotke z cenytymetrem, tak na pamiatke ;-)
a ja juz przygotowalam zdjecia do wywolania ktore powiesze w kaciku malutkiej, zaraz po wyplacie 10.06 lece do fotografa i sie wam pochwale skonczonym zakactkiem :-)
Psocia a no wczoraj tak mnie naszlo zeby zrobic sobie fotke z cenytymetrem, tak na pamiatke ;-)
a ja juz przygotowalam zdjecia do wywolania ktore powiesze w kaciku malutkiej, zaraz po wyplacie 10.06 lece do fotografa i sie wam pochwale skonczonym zakactkiem :-)
reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Kochane śliczne brzusie macie!!!!!!!!!!!! co jeden to inny i ma swój urok normalnie!!!!!! nic tylko przytulać się do nich hehe
em-cia mam identyczną bliznę po kolczyku!!! tez mi się tak rozeszła i ta kreska jest taka sama!! ja mam jakąś krzywą hehehe ale dokładnie tak samo!!
em-cia mam identyczną bliznę po kolczyku!!! tez mi się tak rozeszła i ta kreska jest taka sama!! ja mam jakąś krzywą hehehe ale dokładnie tak samo!!