reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
maqnio rewelacyjna piłeczka !!!! nic tylko podziwiać i robić foteczki :-D
Anulka no pięknie wybiło brzunio widać jak malutki rośnie :-D
emeczka buzią mnie powalilaś hahaha :-D jaka różowiutka haha oczy jeszcze lepsze :-D świruska :* a brzunio ekstra taki w sam raz masz do swojej figurki :-D

Maqnio, chętnie przyjmę troszkę cycków;)

Em_cia, pięknie wyglądasz, a brzuszek cudo! Podpisuję się pod opinią Maqnio, bardzo fajny pomysł na fotkę z centymetrem:)

COrin :-D a no ostatnio cos sie zarozowilam na twarzy, ale to nic, po porodzie opuchlizna zniknie i wrocimy wszystkie do formy :-D

Psocia a no wczoraj tak mnie naszlo zeby zrobic sobie fotke z cenytymetrem, tak na pamiatke ;-)

a ja juz przygotowalam zdjecia do wywolania ktore powiesze w kaciku malutkiej, zaraz po wyplacie 10.06 lece do fotografa i sie wam pochwale skonczonym zakactkiem :-)

reklama
Kochane śliczne brzusie macie!!!!!!!!!!!! co jeden to inny i ma swój urok normalnie!!!!!! nic tylko przytulać się do nich hehe

em-cia mam identyczną bliznę po kolczyku!!! tez mi się tak rozeszła i ta kreska jest taka sama!! ja mam jakąś krzywą hehehe ale dokładnie tak samo!!

Do góry