reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
A to ja z wczoraj 33t4d :)

SL279558.jpg

Maqnio, patrzę na Ciebie i jestem pewna, że to, że córka odbiera mamie urodę to wielka ściema! Wyglądasz pięknie! Brzuszek rewelacyjny:) i ten biust... Zazdroszczę;)

Anulka, śliczny brzuszek, śliczna mama:)

Ostatnia edycja:
Maqnio jak zwykle zadziwiajaco piekna :-) a psiak wymiata, w ogole nie wyglada tak jakby pozowal do zdjec, az dziwne bo na kazdym wychodzi tak samo wpatrzony w obiektyw :-D :-D :-D

anulka ale brzuchol, ladnie sie wybil juz :-)

mi sie wydaje ze moj brzuch stanal w miejscu jesli chodzi o wielkosc, juz od jakiegos czasu utrzymuje w obwodzie 107 i nie rusza sie z tego .. nie wiem czy tak ma byc czy co? :confused: jak porownuje zdjecia sprzed 4 tyg to ta sama wielkosc. hm...

Dzieki kobitki kochane!!!buziam Wam wszystkie!!!!

psocia cycków z chęcią ci troche oddam:*
em_ka bo gustaw to zawodowy model, jak widzi obiektyw to patrzy jak zahipnotyzowany:)emeczko nie martw sie tym ze brzucho stoi, jeszcze zobaczysz jak wejdziesz w 9 miesiac to jeszcze sie powiekszy, mi np. osttanio rosnie ok 1 cm na tydzien, jest juz 113 cm:szok:
anula slicznie wygladasz:)

reklama
em_ka no i masz babo placek, posikałam sie ze smiechu:-D( pamietaj ze ciezarówki nie trzymaja moczu, wiec moge nie byc jedyna hihi) normalnie kobieto wymiatasz - buziulka po prostu rządzi!!!!:-Da brzusio masz cudowny!!! i super pomysł na foto z ta miarą!!

Do góry